kimsesiz çocukluğuma bir bayram şekeriydi gelişin...bütün sevinçleri bana tek tek sunan ellerini özlerdim.bekleyişlerim bir yaz yağmuru kadar ürkekti.gideceğini bilmek yinede beklemek...bir umuttu çiçeklerin yapraklarında aradığım sevgi...her gidişinde anlardım kendime bu umutsuzluk içinde bir yer çizdiğimi...ne zaman haylaz avuçlarımda hissetsem ellerini,anlardım gideceğini,beni bu bayram sabahı herkes gibi terkedeceğini...
hiç anlamadın her gidişimde neler çektiğimi,hiç sormadın neden gittiğimi?senden değil kendimden kaçtım ben.sana yakıştıramadığım kendimden.senin ürkekti bekleyişlerin evet.ya benim gelişlerim.onları hiç düşündünmü?keşke hayat umut dediğin çiçeklerin yapraklarındaki sevgi kadar güzel olsaydı...keşke hayat;sadece düşünde gördüğün mutlu bayram sabahlarını andırsaydı....ama olmadıı...
senden değil kendimden kaçtım ben.sana yakıştıramadığım kendimden!!
neden sanki birlikte büyütmedik sevgi çiçeğini?neden her defasında acılara saldık yüreğimizi?birgün geleceksin diye beklemekten başka bi seçenek bırakmadın bana...bu gidişlerin yasını tutmaktan başka birşey yapamadım.her gelişinde gidişini düşündüm,seni yeniden kaybedişimi düşündüm.neden diye soramadım...
oysa tüm umutlarımla geldim sana...her defasında ölümüne savaş verdim seni benden ayıran o yarayla,yaralarımla...hep onlar kazandı ama.ve sana hayatın kimsesiz çocukların avucundaki bayram şekeri olmadığını öğretmek bana kaldı...
belki sonsuza dek kapanmayacak yaralar açtın gönlümde..ve gidişinle bitti tüm bayram sabahları..geceler başladı...en karanlığı,en ıssızı ve en acımasızı...alışamadığım,anlayamadığım hiç duymadığım bir şarkıyı mırıldandı gece...sensizliğin şarkısında uğuldadı kulaklarım,avuçlarımda soldu hayalinle dolu anılar ve kanadı avuçlarım.kanadı yüreğim sensiz gecelerde...bitti bayramlar...gittin sevdiğim.bırakıp yorgun akşamlara umutları,bırakıp bilinmeyen sokaklara aşkımızı gitttin.her gece yeniden hesapsızca severken seni bitti umutlarım...bitti sonu gelmez sorgularım.dindi dinmez sandığım çığlıklarım...ve tutamadım verdiğim sözü....
ağladım!!!
masalprenses