Arama


Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
7 Eylül 2007       Mesaj #143
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
news manset resim u1 ErtugrulSaglam007

Sağlam Marsilya ve Porto'yu gözüne kestirdi


Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, FC Zürih maçından sonra süresiz kadro dışı bırakılan, ancak affedilmesinin ardından bugün takımla antrenmanlara başlayan Nobre'nin takımdan uzak kaldığı dönemlerin, hem kendisine, hem takıma zararlı olduğunu söylerken Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Marsilya ve Porto'nun eski günlerinde olmadığını belirtti.



Beşiktaş Kulübü'nün basın sorumlusu Tuncay Yanık'ın, Çilekli Tesisleri'ndeki nikah törenine katılan Sağlam, burada medya mensuplarına yaptığı açıklamada, bugün Nobre ile bir kez daha görüştüklerini belirterek, "Nobre'nin takımdan ayrı kalacağı her günün, hem kendisine, hem takıma zararı olurdu. Nobre de yaptığımız görüşmede pişman ve üzgün olduğunu söyledi. Şu ana kadar yaşayabileceğimiz tüm sıkıntıları yaşadık. Daha fazlasını yaşarsak bizim için kötü olur" dedi. Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerini de değerlendiren Sağlam, şunları söyledi: "Marsilya'yı gidip izledim. Fransız rakibimizi gözümüze kestirdik. Marsilya geçmişini aratıyor. Porto ise eski Porto değil. Grubumuzdaki diğer takım Liverpool ise bana göre dünyanın en iyi futbolunu oynayan ekiplerden biri. Marsilya'dan puan ya da puanlar alabiliriz. Gruptan çıkmaya sağlayacak yeterli puanı alacağız. 7 puan bizi gruptan çıkarmayabilir. O nedenle 8-9 puan almalıyız."
"HENÜZ İSTEDİĞİMİZ DÜZEYDE DEĞİLİZ"
Ertuğrul Sağlam, takım olarak henüz istedikleri düzeyde olmadıklarını söyledi. Skor açısından istediklerini aldıklarını kaydeden Sağlam, "Ağustos ayı bizim için test ayı olarak değerlendirilebilir. Artık rötuş zamanı. Yararlanacağımız oyuncuları netleştirdik. Ağustos ayı bizim için yoğun geçmişti. Şimdi lige verilen arayı değerlendirerek, iyi hazırlanmak istiyoruz" diye konuştu.
Sağlam, Vestel Manisasporlu futbolcu Holosko ile kendi oyuncuları Diatta ve Higuain'in takasını hiçbir şekilde düşünmediğini vurgularken, takımda kimin oynayıp oynamayacağı konusundaki soruyu ise "Takımda kim iyiyse o oynar. Her alınan yabancı futbolcu oynayacak diye bir şey yok. Geniş kadromuz var. Kimi uygun görürsek onu oynatıyoruz. Chevchenko, Nesta'yı alsak, onları gözümüzü kırpmadan oynatırız" diye yanıtladı.
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....