Arama

Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
7 Eylül 2007       Mesaj #169
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Roberto Beckham!

Carlos, Madrid'de döktürdü: 'Türkiye'de David Beckham kadar ilgi görüyorum... Tam 100 bin formam satıldı. Tüm bunlar 34 yaşındaki bir futbolcu için inanılmaz.'
6.9.2007

100 bin forma satıldı

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Roberto Carlos, Türkiye’de yaşadıklarının rüya gibi olduğunu söyledi. “Bana burada, günümüzde dünyanın en çok peşinde koştuğu Beckham kadar ilgi gösteriliyor” diyen Sambacı, şunları söyledi: “Türkiye’deki yaşamım, İspanya’dakinden çok farklı. Çünkü burada bir idolüm. Basına tanıtıldığım gün, kulübüm 50 bin forma sattı. Bugün bu rakamın 100 bin olduğu söyleniyor. Açıkçası, 34 yaşındaki bir futbolcu için bunlar inanılmaz şeyler. Herkes fotoğrafımı çekmek istiyor, imzamı alıyor.”

‘Taraftarlar ateşli’

Türkiye'de futbola olan ilgiyi de anlata anlata bitiremeyen Roberto Carlos, “Statlar her zaman ateşli taraftarlarla dolup taşıyor. Fenerbahçe taraftarının takımına desteği süper. İspanya’da sadece Real Madrid taraftarı bana sevgi gösterisinde bulunurdu. Burada ise diğer takımların taraftarları da beni el üstünde tutuyor. Türk futbolu, estetikten çok fizik gücüne dayalı. İstanbul inanılmaz güzel bir şehir. Her türlü imkânın sağlandığı böyle bir şehirde yaşamaktan çok memnunum. Tek kötü yanı ise, trafik” görüşünü dile getirdi.

Carlos’a yüzde 60 destek var

Yeni teknik direktör Bernd Schuster’in oyun anlayışını beğendiğini belirterek, “Bu Real Madrid’de bugün rahatlıkla oynardım” diyen Roberto Carlos’un iddiasına destek geldi. Yapılan bir ankette, taraftarların yüzde 60’ı ‘Evet, Carlos bu Real’de oynar’ şıkkını tıklarken, yüzde 40’ı ise aksi yönde görüş belirtti.