Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
7 Eylül 2007       Mesaj #1845
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
jey_w adlı kullanıcıdan alıntı

yaa ben windows daki internet dosyasına nasıl ulasabilecegimi sormak istiom yardımcı olursanız sevinirim

İstediğiniz şeyi tam olarak söylemişsiniz. O yüzden tam anlamıyla yardım edeceğimi sanmıyorum. Tahmin yürüterek cevap vereyim. Internet Explorer 7 kullanıyor ve internet sayfalarında gezinirken bu sayfalarda bulunan nesnelerin bilgisayara indirdiği klasörü bulmak istiyorsanız öncelikle WinRAR programını açmanız gerekiyor. Açtıktan sonra C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızı açtığınız oturum ismi\Local Settings\Temporarly Internet Files ı açınız. Sadece WinRAR la bulunacak değil tabiki. Bilgisayarım, belgelerim veya adres çubuğunu görebileceğini herhangi bir sayfa açın ve adres çubuğuna üstte yazan adresi girin. Tabi oturum ismini yazdıktan sonra enter a basarak. direk gidecektir oraya. Eğer ki sorduğunuz bu değilde Internet Explorer a kurduğunuz ActiveX le ilgiliyse C:\Windows altında Downloaded Program Files var. Ona tıklayın. Ancak kurulu olan tüm dosyaları göremeyeceksiniz. Yine winRAR programıyla buraya ulaşırsanız. Tamamını görebilirsiniz.

Internet Explorer 6 kullanıyorsanız
C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızı açtığınız oturum ismi\Local Settings\ bu adres altında gizli olmadığından kolayca bulabilirsiniz.