Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2006       Mesaj #413
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ramsstein adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba
creative 4+1 ses sistemim var ama 2 hoporlörü çalıştıramadım ses ayarlarından programı seçtim yapabileceğim ayarları yaptım kablolar doğru takılı ama çalışmayan diğer 2 hopörlerimi nasıl çalıştırabilirim.
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Söz konusu markayı tanımıyorum fakat 4+1 sistemin varsayılan kurulumunu izah etmeye çalışacağım
anakart üstünde kasa arkasından bakılınca 3 adet renkli jack fişler var bunlar sırası ile > yeşil hoparlör > mavi microfon > pembe aux (hariç girişdir) siz elinizdekini monte edin sonra bu üç fişi de çıkış yani ses çıkışı olacak şekilde kullanın > şayet anakartınız destekliyorsa kendi ses sürücüsüne bağlı programdan her 3 çıkışı 4+1 olarak ayarlayın ( örnek Gigabyte anakartın bu tiptedir ses sürücüleri için özel programı vardır) yok bu programın yoksa anakartın > denetim masası > ses aygıtları > gelişmiş sekmesi ile gerekli düzenlemeyi yapın > muhtemelen 4+1 çalışacaktır başka yöntemi yoktur sadece anakart özeliği olarak değişirler > muhtemelen sen tek fişi takarak denedin dediğimi uygulayabilirsen 4+1 olarak ses düzeni sağlarsın > kolay gelsin