Arama


Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
9 Eylül 2007       Mesaj #148
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Gökhan Zan'dan müjdeli haber

Sakatlığı nedeniyle milli takım aday kadrosundan çıkarılan Gökhan Zan'ın durumu iyi.
8.9.2007



Sakatlığı nedeniyle milli takım aday kadrosundan çıkarılan Gökhan Zan’ın durumu iyi... Ağrılarının tamamen azaldığını belirten yıldız oyuncu, “Sakatlığımı büyük ölçüde atlattım. Malta maçında oynayamadım ancak Macaristan karşısında forma giyebilirim” dedi. Beşiktaş’ın Ankaraspor ile oynayacağı mücadeleye de hazır olacağını belirten Gökhan, “Hocam şans verirse Ankaraspor maçında oynamak isterim. Ancak Marsilya’yla da çok önemli sınavımız var. Beni dinlendirmeyi seçebilir” ifadesini kullandı.
Kısa..Kısa...

Çubuklu forma satışa çıkıyor

Beşiktaş’ın bu sezon iç sahada giydiği ve taraftarların büyük beğenisini kazanan çubuklu formalar bugünden itibaren İstanbul’daki Kartal Yuvası mağazalarında satılacak. Salı gününden itibaren ise Türkiye’deki Kartal Yuvası satış noktalarında çubuklu formalar taraftarın beğenisine sunulacak.


Genç Kartallar yüksek uçtu

B Gençler İstanbul Ligi’nde Beşiktaş fırtınası esiyor. Genç Kartallar, dün oynanan karşılaşmada Gaziosmanpaşa’yı 10-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Fulya’da oynanan maçta Siyah-Beyazlılar’ın gollerini Ali Kuçik (3), Saim (2), İlkcan (2), Alper (2) ve Orhan kaydetti.


FANATİK