Arama


ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
19 Şubat 2006       Mesaj #6
ozti - avatarı
Ziyaretçi
10699989wp

D-Link tarafından üretilen QoS destekli Kablosuz ADSL2+ Router, ADSL kullanıcılarının hızla arttığı ülkemizde, sahip olduğu özelliklerle dikkat çekiyor. Neotech’in dağıtıcılığını üstlendiği D-Link Router, ev ve küçük ofis kullanımına yönelik diğer ADSL modemlerde bulunmayan özelliklere sahip.

İletişim ve tüketici elektroniği alanında faaliyet gösteren Neotech’in dağıtıcılığını üstlendiği D-Link ürünlerine, benzersiz bir ADSL modem eklendi. D-Link‘in yeni QoS (Quality of Service – Servis Kalitesi) destekli Kablosuz ADSL2+ Router’ı İnternet trafiğinde yaşanan sıkışıklıklara akıllı bir çözüm sunuyor.

Neotech A.Ş. D-Link Ürün Müdürü Burçak Batur bu yeni ürün ile ilgili olarak şunları söyledi: “Neotech güvencesiyle kullanıcıların hizmetine sunduğumuz D-Link modem, İnternet kullanımının yoğun olduğu saatlerde öncelikli uygulamalara göre hareket edebiliyor. Modemin QoS özelliği sayesinde, kullanıcılar kendileri için öncelikli olan uygulamaları belirleyerek mevcut İnternet bağlantısından maksimum verim elde edebiliyorlar. Bu, Türkiye’deki ev ve küçük ofis kullanıcıları için yepyeni bir uygulama. Özellikle de ADSL bağlantı hızlarında yaşanan sorunlar düşünüldüğünde, D-Link büyük bir avantaj sunuyor.”

D-Link Kablosuz ADSL2+ Router’la, İnternet kullanımının yoğun olduğu zamanlarda bile, önceliklere bağlı olarak, İnternet üzerinden kesintisiz telefon görüşmesi yapılabiliyor, oyun oynanabiliyor ya da video indirilebiliyor. Kurumsal ağlarda yaygın olarak kullanılan QoS özelliği, D-Link teknolojisi ve Neotech güvencesiyle artık ev ve küçük ofis kullanıcılarının da hizmetine sunuluyor.

Alıntı > Hürriyet