Arama

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
11 Eylül 2007       Mesaj #34
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
duymygu adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar aynı sorunla bende karşılaştım. bendeki msn 8.0'dı ve 8.1' e yükselttim ama bilgisayarı her açıp kapatmamda plus gidiyo baştan kurmam gerekiyo. şimdi en son sürümü yükledim plus 4.23 ama yine olmuyo. acaba hangi msn sürümü ile hangi plus sürümlerinin sorunsuz olarak çalıştığını yazabilirmisiniz. bende ona göre yükleme yapayım. yardımlarınızı bekliyorummm Msn Sad

Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Sisteminizde SweetIM ya da SmileyCentral yazılımları yüklü mü? Eğer bu yazılımlar mevcutsa, Plus! ile uyumlu olmadıkları için kaldırılmaları gerekmektedir. Program Ekle veya Kaldır listesinden SweetIM/Smiley Central kaldırıldıktan sonra, Windows Live Messenger da kaldırılmalı ve C:\Program Files\MSN Messenger klasörü silinmelidir

Alıntı

çok teşekkür ederim.bende SweetIM vardı,onu kaldırdım ve sorun çözüldü.msn grin tekrar teşekkürler..

Smiley32
aaaa, bakın ne buldum:
Alıntı
duymygu adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar bende live plus ile sweetim aynı anda kullanamıyorum live plus son sürümünü kullanıyorum 4.11 ama sweetim kurunca plus kalkıyor ortadan anlayamadım lütfen yardımMsn Confused

smiley32