Bu kadar olmamalıydı.. bu kadar olmamalıydı bunca düşün bedeli..3 aycık mutlulukla karşılanmamalıydı 5 yıllık yeminlerim..kendimi beni sıkan tabakalar arasında kalan küçük akıntılar gibi hissediyorum..izleyeceğim rotalar toprağımın çeşidine, akıntının şiddetine mahkum..ne ben değiştirebilirim gideceğim yerleri, ne sen geri döndürebilirsin akıntıma takılan birikintileri…bende istemezdim sürükleyeyim, sürükleneyim acılara.. bende istemezdim içimden seni atmam gereksin..
biraz huzur istiyorum senden tüm günahlarıma karşılık..
Sessizlik istiyorum senden.. susalım birlikte..
Anladım ben sevmeler günah bana…
Bugünden içimi parçalıyor yarınki hiçlikler… geleceğimin düğümleri bugünden diziliyor boğazıma…
ve şimdi lanetliyorum geçmişi…
Yanlıştım .. yanlıştık.. olmalıydı ama, aşk; boş ver aklını dedi.. akılsızlık; hadi dene bir dedi…
İlk önce sen dedi.. hadi söyle dedi..
Devamsızlıktan kalmıştı bizim hikayemiz.. raporsuzdu hatalarımız.. disiplin kurulunda tanışmıştık aşkımızla…üstelik yüreğimizle geliyorduk okula, kapatmamıştık hislerimizi..gecelerimizse hep siyahtı laciverdin aksine iliklememiştik düğmelerimi kötülüklerin karşısında kapıyı tıklatmadan dalmıştık umutlara..ben anayasası gereğince bilmem kaçıncı kuraldan dolayı yasaktık birbirimize…ve ben mahkumdum sana..
Yanlıştın ama sen bana…
Önce uyarı aldık beynimizden.. sonra kınama gururumuzdan.. bir müddet daha geçince birkaç gün uzaklaştırıldık ruhumuzdan..yedik dayağı Feridun’ dan.. en sonunda kaldık aşktan.. atıldık varlıktan.. artık yokuz..!!