Arama


NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
13 Eylül 2007       Mesaj #1
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Güncelleme
Alıntı

MSN Messenger 7.5.0324 sürümünü kullanmaya devam etmek istiyorsanız ekteki msnmsgr.7.5.zip (soldaki linke tıklayın, alttaki ek dosyası güncel değil) dosyasını indirip C:\Program Files\MSN Messenger\ klasörüne kopyalayın. MSN Messenger'ın tamamen kapalı olduğundan emin olduktan sonra ZIP içindeki iki dosyayı buraya çıkartın ve eski dosyaların üzerine yazın. MSN Messenger 7.5 kullanmanıza olanak sağlayan bu dosyalara aynı zamanda A-Patch uygulanmıştır (Reklamlar kaldırılmıştır, çoklu oturum açma ve diğer bazı özellikler aktif edilmiştir).

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili

24 Temmuz 2008 Duyurusu
: Microsoft, güncelleme zorunluluğunu devre dışı bırakmış olabilir. Herhangi bir işlem yapmadan önce lütfen bu mesajı inceleyiniz: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Tekil Mesaj - MsXLabs

Daha önce neden Windows Live Messenger 8.1 ya da daha üst bir sürüme güncellemeniz gerektiğini (artık Microsoft zorunlu olarak bu güncellemenin yapılmasını istiyor) MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) konusunda sizlere anlatmaya çalışmıştık.

Üstte bağlantısını verdiğimiz konuyu incelemenize rağmen hala MSN Messenger 7.5 kullanmakta ısrarlıysanız (mesela 'ben web kameramı açmıyorum' ya da 'sadece güvendiğim insanlara açıyorum' diyorsanız) ekteki ZIP dosyasını indirebilir ve içindeki msnmsgr.exe dosyasını C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içine atabilirsiniz. Eski dosyanın üzerine yazmayı ve bu işlemleri yaparken Messenger'ınızın kapalı olması gerektiğini unutmayınız.

MSN Messenger 75

-Peki bu ekteki msnmsgr.exe dosyasında ne gibi bir değişiklik var da artık zorunlu güncelleme yapmam istenmiyor?

Sadece sürüm numarasını değiştirdik ve işe yaradı Msn Happy

MSN Messenger 75  81

Eğer MSN Messenger 7.5'i sildiyseniz ve tekrar kurmaya ihtiyacınız varsa:
MSN Messenger 7.5.0324 Türkçe

Diğer tüm Messenger sürümlerine ulaşmak için:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

Güncelleme: msnmsgr.exe dosyasını değiştirdikten sonra Messenger Plus! v3 ve dolayısıyla StuffPlug-NG, uyumsuzluk sorunu yüzünden çalışmayacaklardır. Fakat bu çalıştıramayacağınız anlamına gelmiyor Msn Happy Ekteki MsgPlusH.zip dosyasını indirin ve içinden çıkan MsgPlusH.dll dosyasını C:\Program Files\MessengerPlus! 3 klasörünün içine kopyalayın, eski dosyanın üzerine yazın. Eğer yazma işlemi başarısız olursa CTRL + ALT + DEL tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni çalıştırın ve İşlemler listesinden MsgPlus.exe'yi bulup sonlandırın, kopyalama işlemini tekrar deneyin.

Güncelleme 2: Bu kesin çözüm değildir ama sizde işe yarayabilir. C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özellikler'e girin. Uyumluluk sekmesi altındaki ilk kutucuğu işaretleyip Windows 2000'i seçin ve Tamam'a tıklayın. MSN Messenger'ı tamamen kapatıp yeniden açın ve oturum açmayı deneyin. İşe yaramazsa asıl çözüm yöntemini deneyin. UNUTMAYIN, DİĞER ÇÖZÜM YÖNTEMİNİ DENEYECEKSENİZ BU DEĞİŞİKLİĞİ GERİ ALMALI, UYUMLULUK AYARINI KAPATMALISINIZ.

Güncelleme 3: MsgPlusH.dll dosyası tekrar güncellendi. Aşağıdaki resimde gösterdiliği gibi Messenger Plus! menülerinde sorun yaşayanlar, lütfen ekteki MsgPlusH.zip dosyasını yeniden indirip kopyalama işlemini tekrarlasınlar.
hatagy4

Güncelleme 4: MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü
Rica ederiz...Muz
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: zip MsgPlusH.zip (874.4 KB, 4871 gösterim)
Dosya Türü: zip MSN Messenger 7.5.0324 TR.zip (8.93 MB, 13615 gösterim)
Dosya Türü: zip msnmsgr.zip (3.53 MB, 374 gösterim)
Son düzenleyen NeutralizeR; 11 Ocak 2011 00:04 Sebep: Güncellendi
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.