Arama

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Eylül 2007       Mesaj #184
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
delisevdam_fgn adlı kullanıcıdan alıntı

ya ek demişsiniz bu eke nerden ulaşacaz ki

Konunun ilk sayfasının ilk mesajının sonunda mevcutlar:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

Alıntı
jashua01 adlı kullanıcıdan alıntı

7.5 sürümü sorunsuz çalışıyor ama plus düzgün çalışmasına rağmen sürekli şu kadar gün kullanma hakkınız kaldı diye uyarı mesajı veriyor...

Tam olarak ne tür bir hata mesajıyla karşılaşıyorsunuz? Tam cümleyi yazmanızı öneririm...

Alıntı
EfSaNe_BaRo adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar lütfen yardım dün den beri msn 7.5 ile oturum açamıyorum "80072ee7" hatası veriyor masaüstünde bulunan messenger 7.5 den çalıştırınca böyle diyor ama bende ilk sayfada verilen msnmsgr dosyasının orjinalide var onu tekrar çakınca hefef klasöre ozaman hata vermiyor oturum açıyor ama ozaman da güncelleme istediği için kullanamıyoruz tabi Msn Sad ? 80072ee7" hatasında dns bulamıyor ve service bağlanamıyor sorun gider diyorum ama çare olmuyor düzelmiyor ? cmd den ipconfig flushdns yapmamı önerdi arkadaş ama bu komut da işlemiyor dns ön belleği temizlenemiyor yazısı çıkıyor normal internet bağlantım da sorun yok sayfa falan açıyor çok güzel sadece msn de problemim..Msn Sad yardımınızı bekliyorum özel hazırlanan msnmsgr exe dosyasında mı sorun var ?

MSN Messenger 7.5'in de farklı derlemeleri var. En güncel MSN Messenger 7.5'i yüklerseniz dll sorunu yaşamazsınız. En güncel sürümü burada:
MSN Messenger 7.5.0324 Türkçe

Alıntı
metropolis8886 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşım msidcrl.dll yi nereden bulupta atcaz dediğin yere....

1 gündür deniyorum yapamadım...

hep satır hatası veriyor... --------------------------------------------------------------------------------------------------- flood yapmamak için mesajımı düzenliyorum ; ilk olarak , malesef bu konudaki tüm kırk küsur mesajıda okumak zorunda kaldım... neyse sonunda sorunum kalmadı.... fakat ; site yöneticilerinden rica ediyorum... 1. mesajı editleyerek açıklama yaparlarsa herkes benim gibi kırk sayfa okumak zorunda kalmaz... ben 1 gündür deneyipte yapamadığım sorunu anlatayım... 7.5 tan 8.1 ve 8.5 geçtim... sorun burda başladı çünkü üst versiyonlar çalışmadı ,oturum açılır açılmaz hemen kapanıyordu, kapnamadığı zamanlarda da birine mesaj atınca kopuyordu. 7.5 için mümkün olan şeyi ararken google da 1 sayfada bu siteyi buldum... 1 mesajda umutlanarak hemen atladım fakat o kadarda kolay değilmiş... öncelikle 7.5 yüklü olan arkadaşlar ( silen arkadaşlar hemen diğerlerini silsin , mümkünse geri yükleme noktasından geri ye dönsün ) c: program filer / msn massenger klasörünüde silsinler ( live massenger da olabilir ) sonra ilk mesajdaki 7.5 msn türkçe yi indirip kursunlar. editlenmiş ve 1.mesajda zip olarak verilmiş msnmsgr.exe dosyasınıda yeni kurduğunuz 7.5 msn massenger ( c: program files / msn massenger klasörüne atsınlar ) daha sonrada hemen ...bu konuda ama hangi mesajda olduğunu unutuuğum msidcrl.dll dosyasınıda C:\WINDOWS\system32 ye atsınlar.... işlem bu kadar... artık msn 7.5 çalışıyor.... fakat tekrar edeyim bu dosyalar farklı sayfalardalar.. bu yüzden yöneticilerin 1. mesajı editleyip tüm gerekli dosyları 1. sayfadan vermeleri gerekli.... teşekkürler...

Tek yapmanız gereken bu sürümü kurup üstüne ilk mesajdaki exe dosyasını kopyalamak:
MSN Messenger 7.5.0324 Türkçe

Eksik dll sorunu yaşamazsınız.
Alıntı
gurkanbey adlı kullanıcıdan alıntı

nasıl indiricem bunu ben

Bu mesajın sonundan:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.