Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
17 Eylül 2007       Mesaj #2584
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mbd adlı kullanıcıdan alıntı

Msn live + plus kullanıyorum

Msn başkalarınkine oranla çok fazla zamanda açılıyo

Kişi listesinden olabilirmi

Sile Sile yarı yarıya indirdim ama

Kişilerinizin fazlalığından olması olası ancak hızlı açılması için şunu deneyebilirsiniz;

Eğer messenger da şifreniz ve kullanıcı adınız kayıtlı duruyorsa oradan oturum açmadan önce beni unut linkine tıklayın ve gelen uyarıya evet diyin

Messenger ınızı kapattıktan sonra şu adrese gidin C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızda açtığınız oturum adı\Contacts\ ve bunun içinde bulunan gizli dosyalardan messenger ı hangi posta adresiyle açtıysanız onu tamamen silmeniz gerekiyor. Ayrıca *C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızda açtığınız oturum adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger yine burada bulunan posta adresinizle ilişikte bulunan klasörü siliniz. Silemiyorsanız sorun yok. Bunlar bilgisayarınızda kullanılan paylaşım dosyalarıdır

*C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızda açtığınız oturum adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ burada bulunan adresinize ait klasörü de siliniz.

Şimdi tekrar kaydını kaldırmış olduğunuz postayla messenger dan oturum açabilirsiniz.

* gizli dosyalar bölümünü açmanız gerekiyor.