Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
19 Eylül 2007       Mesaj #2594
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sinenaz adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba...bu sorunun aynısnı bende yaşıyorum..bu soruya cevap gelmediği için alıntıladım..windows xp de msn 8.1 ve 8.5 i denedim. ama çevrimdışı ileti yollayıp alamıyorumbir türlü..msn ayarları, mail ayarları ve microsoft support u bile denedim..oraya yazdığım başlığa da henüz cevap veren olmadı.(1 hafta oluyor)
çevrimdışı ileti alamamanın nedeni ne olabilir?

not: bu konuyla ilg. bir cevap varsa şimdiden özür dilerim ama ancak 350'ye kadar okuyabildim mesajları.Msn Happy)

Çok enteresan bir durum aslında. internet ağıyla ilgili bir sorun değil tamamen MSN ve MSN Messengerdan kaynaklanan olay. Messengerınızdan varsa başka bi adresinizle oturum açmayı deneyin ve bununla çevrimdışıyken ileti yollamaya çalışın. Eğer bu açmış olduğunuz mail hesabından yollayabiliyorsanız. Daha önceki kullanmış olduğunuz hesapla ilgili olarak bilgisayarınızda bulunan dosya ve klasörleri silip tekrar bu hesapla oturum açmalısınız.

(Silinmesi gereken dosyalar;

C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızın Oturum Açılma İsmi\Contacts altında bulunan adresinizle ilişkili klasör

C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızın Oturum Açılma İsmi\Local Settings\Application Data\Microsoft

Klasörler: Messenger ve Windows Live Contacts

Bu klasörler altında bulunan sorunlu adresinizle ilgili klasörleri siliniz
)