Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Çok enteresan bir durum aslında. internet ağıyla ilgili bir sorun değil tamamen MSN ve MSN Messengerdan kaynaklanan olay. Messengerınızdan varsa başka bi adresinizle oturum açmayı deneyin ve bununla çevrimdışıyken ileti yollamaya çalışın. Eğer bu açmış olduğunuz mail hesabından yollayabiliyorsanız. Daha önceki kullanmış olduğunuz hesapla ilgili olarak bilgisayarınızda bulunan dosya ve klasörleri silip tekrar bu hesapla oturum açmalısınız.
(Silinmesi gereken dosyalar;
C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızın Oturum Açılma İsmi\Contacts altında bulunan adresinizle ilişkili klasör
C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızın Oturum Açılma İsmi\Local Settings\Application Data\Microsoft
Klasörler: Messenger ve Windows Live Contacts
Bu klasörler altında bulunan sorunlu adresinizle ilgili klasörleri siliniz)
teşekkürler..dediklerinizi yaptım ve bilgisayarımı kapatıp açtım ama olmadı..bilgisayarımda oturum acan diğer kişilerde sorun yok, hatta diğer msn hesabımda da çevrimdışı ileti alabiliyorum ancak bu hesapta sorun devam ediyor..hesabımla ilgili herhangi bir ayar söz konusu mu bilemiyorum daha ne yapmalıyım??*

Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Konuşma penceresini kapatıp açtığınızda da bir değişiklik olmuyor mu?
Ya da ilk mesajı karşı taraf gönderse?
karşı tarafta bana mesaj yollayamıyor. şu yazı çıkıyor..
Çevrimdışı anlık ileti geçici olarak kullanılamadığından bu ileti gönderilmedi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.