Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
20 Eylül 2007       Mesaj #2600
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kaya3011 adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaşlar ben böyle bi adres aldım ama msnde adresim cıkıyoo iletime bişey ekleyemiyorumm yardımcı olurmusunz.Msn Cry

Adres doğrulamalısınız. Muhtemelen de adres doğrulama sayfasına gidip yapmışsınızdır ve o sayfada sizin e-postanıza doğrulamayla ilgili aktivasyon maili tarzı bi mail gönderildi diye yazıyor ama bu adrese windows live mail desteği olmadığı için birşey yapamıyorsunuz.

Doğrulama sayfasını açtığınız vakit karşınıza küçük puntolarla yazılı şu uyarı geliyordur tahminimce;

Bu e-posta adresini şimdi onaylamazsanız, Windows Live ID sitelerinde ve hizmetlerinde oturum açmak için bu adresi kullanamazsınız.

Ya bu sorun Microsoft un zamana bağlı bir sorunudur veya adresinizi doğrulamayıp da böyle kalacak. Yapacağınız başka bişey daha var. Bununla ilgili Microsoft a mail atmak. e-Postaların gelen kutusu bölümü ve ayarlar bölümü vardır. Siz ayarlar bölümüne girin ve orada yardım bölümünü seçip mail yollamayı deneyin.

Alıntı
wolwer adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaslar benim msn ile problemim var ve yapmıs oldugum o kadar sey ile cozum bulamadım..problemim msn acıldıktan sonra konusmaya baslayamıyorum..kucuk bir karede konusma baslatamadık dıye uyarı mesajı geliyo..programı silip yenıden yukledim cozum olmadı ..bilgisayara format attım yine aynı...baska bir bilgisayarda dısarda actıgımda sorun yok ama evde sahsı bılgısayarımda su anda msn kullanamıyorum..yardımcı olursanız sevinirim..

Genelde bu sorunu yamaların yanlış uygulanmasıyla oluşur. (msgres.dll, messenger.exe ye uygulanan yamalardan ve de messenger ın arayüzünün değiştirilmesiyle oluşan sürüm farklılığından kaynaklanabilir) Messenger ı açarsınız ancak yazı gönderemezsiniz. Aynen sizin dediğin şekilde bi yazıyla uyarı gelir. Ancak format attıktan sonrada bu sorun devam etti diyorsunuz. Normalde yapmaması gereken bi hata ama donanımınızla ilgili bi sorun olabilir mi? Yani sesle veya kamerayla ilgili olarak. Çünkü konuşma penceresi açtığınız anda sesle görüşme ve kamera dolayısıyla görüşme sağlanması için bu aygıtları hazır duruma getirir. Eğer bunlarda sorun varsa açamaz. Tabiki benim dediğim sadece bir teori. Bunlarla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorsanız. Windows Messenger ile oturum açmayı deneyin. Onda da bu tarz bi sorun alacak mısınız.
Son düzenleyen torchbearer; 20 Eylül 2007 02:29 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi