Arama

Anlayana - Tek Mesaj #1212

nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
20 Eylül 2007       Mesaj #1212
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Hayatindan cikar giderim. Bu tehdit degil veya blof degil, oyun degil, gercegin ta kendisi. Ayda yilda hatirini sorarim veya bana ihtiyacin oldugunda haber verirsen onur duyarim. Unutma her seye ragmen ben dost kalmayi bir tek senin icin yapiyorum. Butun iliskilerde dost kalmadim hic bir zaman. Ilk sen olacaksin
Bu ne intikam, ne kinaye?

Ne yapalim olmuyor her sey istedigimiz gibi.
Ileride daha kotu sonuclar olmadan dur demek kanisindayim.
Sevgili manasinda artik bir niyetim yok sana olmayacakta. Ama arkadasiz dostuz dedigin gibi hani sen hep soylerdin de ben kabul etmezdim ya artik ediyorum dostum.

Bu sonuc belki tek istemedigim sonuctu
ama baska bir yol kalmadi.
Ask nedir, nasil olmalidir.
(benim gorusum) bu karsilikli olmali hicbir zaman olumsuzluk yasanmamali. En temel kurallar iste ikisi de bizde yok olumsuzluklar yasadik.

Karsilik yok ben bunu reddedilmek ve yenilgi olarak gorenlerden degilim kendi adima.
Sadece ayni frekansta degiliz belki sen benim aradigim kisisin ama ben senin aradigin kisi degilim.

Olamadim, asla da olamayacagim bunu anladim, duygulariimiz hayallerimiz farkli...
Aci da olsa kendimizi kandirmayi basarip yasamaya devam etmemiz gerekiyor bir oyundu

biraz gercekci yasandi bitti diyerek .
Normal insan olmaliyiz kimseden ustun gormeden kendimizi. Aski da basit yasamaliyiz yoksa kaldiramayiz buna gucumuz yetmez.

Huzun ve aci esrar gibi aliskanlik yapsa da.
Yinede tatmin olmak adina adin yuregimde kalsa da...
YASAMAYA DEGER BU DUNYADA...