Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
12:18, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Çarşamba, 10 Aralık 2025 - 12:19
Arama
MaviKaranlık Forum
PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
-
Tek Mesaj #1883
pyton_s
Ziyaretçi
21 Eylül 2007
Ziyaretçi
NVIDIA GeForce Fx 5200 ekran kartı sorunu, lütfen okuyun! Acil YARDIM!!
arkadaşalar hepinize kolay gelsin... benim NVIDIA GeForce Fx 5200 128mb ekran kartım deli ediyor beni..sorun şu :
geri yükleme merkezi veya güvenlik merkezi girince, cd takınca(pc cd'yi otomatik başlatacak şekilde ayarlı) , az önce interneti açarken(speedtouch) de oldu, internetten driver update için otomatik tarama yaparken, microsoft güncellemeye girip güncelleme taraması yaparken v.b. yerlere girince bilgisayar bir süre donuyor sonra kendini resetliyor... ama bu kullandığım ekran kartı yerine başka bitane (64mb'lık) kullandığımda aynı yerlere giriyorum hiç bir sorun yok... bir de bazen resetlerken sadece ekranı resetliyor yani bilgisayar kapanıyor gibi ama kasa hala çalışıyor fan sesleri falan var işte...hiç bişe anlayamadım..
bir de tam bu sorun ilk oluştuğunda PCI uyarısı veriyordu bilgisayar(masaüstü) il açıldığında yani yeni donanım bulundu,düzgün çalışmayabilir gibi falan işte, ama bunun başlığı hep PCI yazıyordu...ama bazen de bu PCI hiç sesini çıkarmıyor(şimdi olduğu gibi)... yardımlarınızı bekliyorum, çözümü olan lütfen önersin... şimdiden çok çok teşekkürler ilgilendiğiniz için....pC windows xp sp2 pentium 4 cpu 3.20 ghz 512 mb ram asus p800x anakart geforce fx 5200 ekran kartı (128mb)
mail pyton_s@mynet.com
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 12:19
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız