Aziz Yıldırım: Fotogol'e röportaj vermedim
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bugün tarihli Fotogol gazetesinde, "Aziz başkan diyor ki!" başlıklı ve Alişirin Gültekin imzalı haberin gerçekleri yansıtmadığını açıkladı.
Kulübün resmi internet sitesine konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, şu ifadeleri kullandı: "Söz konusu gazetenin yayın hayatına başladığı ilk günlerde yöneticileri ile bir görüşme yapmıştım ve bu görüşme yaklaşık 6 ay kadar önce bu gazetede yayınlanmıştı. Ancak o tarihten sonra Fotogol gazetesinin ne yönetiminden, ne de muhabirlerinden herhangi birine bir röportaj verdim.
Bir gazetecinin oturduğu yerden benimle röportaj yapmış gibi bir haber yapmasını gazetecilik etiğine yakıştıramadığım gibi, bu yapılanlara da bir anlam veremiyorum. Haberi yapan Sayın Gültekin'e kesinlikle bir röportaj vermedim. Bu haberdeki tüm ifadeler, haberi yapan kişinin kendi hayalinde uydurduğu bir söyleşiden ibarettir.Yapılan bir yalan habere, benim adımı ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nü bu şekilde karıştırdığı için haberi yapan kişiyi ve bunu yayınlayan kurumu kınıyorum."
Ne demişti? Ne oldu?
Fenerbahçe, Başkan Aziz Yıldırım'ın çizdiği rotada Avrupa basamaklarını koşar adım tırmanmaya devam ediyor.
22.9.2007
Ne demişti
Gerekli yatırımları yaptık, sportif başarı da gelecektir... Vizyonumuz, misyonumuz Avrupa başarılarının devamlılığını sağlamaktan geçmektedir. Takımımız bu sene Şampiyonlar Ligi’nde daha iyi sonuçlar alacaktır.
Ne oldu
2003-2004’ten bu yana UEFA sıralamasında zirveye doğru tırmanan Fenerbahçe, geçtiğimiz çarşamba İnter’i eze eze yendi. Kartal inişli çıkışlı bir grafik çizerken, Aslan iyice geriledi.
Sessiz ve derinden geliyorlar
Fenerbahçe, Başkan Aziz Yıldırım’ın çizdiği rotada Avrupa basamaklarını koşar adım tırmanmaya devam ediyor. 2003-2004 sezonunun bitiminde UEFA sıralamasında 16 bin 656 puanla 126. sırada bulunan Sarı-Lacivertliler, İnter galibiyetiyle birlikte tam 74 basamak tırmandı, 52.’liğe yükselmeyi başardı. Son 4 senenin puanlarına bakıldığında ise Kanarya’nın bu sıralamadaki yeri 41.’lik...
Türkiye’yi de onlar sırtlıyor
Üstelik Arthur Zico ve talebeleri, grupta bundan sonra toplayacağı her puanla kulübü daha da üst sıralara taşıyabilir ve Sarı-Lacivertli ekip önümüzdeki senelerde hangi kupaya katılırsa katılsın, seri başı olma hakkını elde edebilir. Spor kamuoyunda genelde Avrupa’da başarısız olduğu düşüncesi hakim olan Fenerbahçe, buna karşın son 4 sezonda Türk Futbolu’na da en çok puanı kazandıran takım...
Dersimizi aldık
Fenerbahçe'nin kendilerine iyi bir ders verdiğini söyleyen İnter Teknik Direktörü Mancini, 'Bundan geleceği kurtarma adına kazanç sağlayacağız' dedi.
22.9.2007
‘Hayal kırıklığıydı’
İnter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Fenerbahçe yenilgisinden geleceği kurtarma adına ders aldıklarını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, “İstanbul’daki maçta Fenerbahçe bize bir ders verdi. O karşılaşmayı kaybettik. Ancak buradan geleceğimizi kurtarma adına çok faydalı kazançlar sağlayacağız. İyi mücadele edemedik ve büyük hayal kırıklığına uğradık. Bu şekilde başlamak istemezdik. Yenilginin nedenlerini, nerede yanlış yaptığımızı tespit etmeye uğraşıyoruz” dedi.
‘Kişiliksiz futbol’
Mağlubiyeti hazırlayan ana etkenlerden birinin de ‘kişiliksiz futbol’ olduğunu belirten Mancini bundan sonra oyuncularının sahada yüzde 100’le mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. Maçın teknik analizini de yapan deneyimli teknik adam, Sarı-Lacivertliler’in, beklentisinin üzerinde bir oyun ortaya koyduğunu vurgulayıp, “Özellikle kanatları çok iyi kullandılar. Her atağımızda bizi orta sahada etkili karşıladılar, defansif anlamda da başarılıydılar” diye konuştu.