Arama

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
23 Eylül 2007       Mesaj #183
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Sana bugün gol yok

Aynı sokakta büyüdüğü Alex'e, maçtan önce böyle takılan İnter kalecisi Cesar, 'Alex'i durdurdum ama onun nefis ortasında Deivid harika bir gol attı' dedi.
23.9.2007

‘Birlikte büyüdük’

Fenerbahçe ile İnter arasında oynanan Devler Ligi maçı. Önder’in ortasına uçarak kafayı çakan Alex’in şutunu kaleci Cesar harika bir şekilde kornere atıyor. Sonra iki oyuncu yerde birbirlerine gülerek birşeyler söylüyor. Aradan birkaç gün geçince, bu diyalogun ardındaki perde de aralandı. Çünkü Alex ile Cesar çocukluk arkadaşıydı. Milano’ya döndükten sonra kulüpten yakın bir dostuna bunu anlatan Brezilyalı kaleci, kaderin bir cilvesi olarak yıllar sonra karşı karşıya geldiklerini söyledi.

Mutlu olmuştum

Cesar, “Kuralar çekilince Alex’li Fenerbahçe ile aynı gruba düştüğümüz için çok mutlu olmuştum. Roberto Carlos da oradaydı. Maç öncesi Alex’le kucaklaşıp, hasret giderdik. Bu sırada kendisine, ‘İnter kalesi kapalı. Seni üzeceğim çünkü gol yemeyeceğim’ dedim. O da, gülerek ‘Göreceğiz’ karşılığını verdi. Şutunu çıkarınca, ‘Nasıl kurtardım’ deyince, tebrik etti. Evet, Alex’in golünü önledim ama müthiş bir çalımdan sonra Deivid’e attırdığı golü kolay kolay unutamam” dedi.

Hulki İLGÜN
Haftanın en iyi oyuncusu

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki İnter zaferinin en kilit oyuncularından biri olan Alex, Goal Dergisi’nin internet sitesi olan www.goal.com’ca Şampiyonlar Ligi’nde ‘Haftanın En Değerli Oyuncusu’(MVP) seçildi. Zaferin mimarı olarak gösterilen Brezilyalı yıldızın adeta bir futbol resitali sunduğunu ifade eden site, Alex’in özgeçmişini içeren bir yazı yayınladı. Yazıda, Hagi gibi Sambacı’nın da çok iyi bir sol ayağa sahip olduğunu ifade edilirken, Roberto Carlos’un gelmesinden sonra frikiklerde çok fazla ısrarcı olmadığına dikkat çekildi.

Lig zamanı

Şampiyonlar Ligi'nde İnter'i yerle bir eden Fenerbahçe, 5 haftada 7 puan yitirdiği Süper Lig'e deplasmandaki Bursa maçıyla dönüş yapıyor.
23.9.2007

Hedef çıkış yakalamak

Ve Fenerbahçe lige dönüyor. Daha ilk 5 haftada 7 puan kayıba uğrayınca sevenlerini kahreden ancak hafta ortasındaki İnter zaferiyle büyük moral bulan Kanarya’da artık hedef, Süper Lig’de de çıkışa geçmek. Teknik direktör Zico’nun endişesi ise konsantrasyon bozukluğu yaşamak. Büyük maçlar sonrası bu tür şeylerin ortaya çıkabileceğini ifade eden Brezilyalı hoca, oyuncularına uyarılarda bulundu.
Kezman kadroda yok

Tecrübeli teknik adam, rakiplerinin kendilerine karşı iyi konsantre olduğunu belirterek, “Herkes İnter galibiyetini unutup, Bursa’yı düşünmeli” dedi. Zico, sabah yapılan son çalışmada Colin’e sağ tarafta görev verirken, Deivid’i forvette oynattı. Brezilyalı teknik adam, sakatlıkları bulunan Kezman, Tümer, Serdar, Appiah’ın yanı sıra Kemal ve Can’ı da İstanbul’da bıraktı. Bu arada Kezman’ın izin alarak iki günlüğüne ülkesine gittiği açıklandı.

Yusuf DURSUN

BURSASPOR

Vega
Bekir Ozan
Ömer
Egemen
İsmail
Veli
Mustafa
Sumulikoski
Yenal
Sinan
Tum

FENERBAHÇE

Volkan
Önder
Edu
Lugano
Roberto Carlos
Colin
Deniz
Aurelio
Vederson
Alex
Deivid
Stat: Bursa Atatürk
Yayın: Lig TV
Saat: 20.30
Hakem: Hüseyin Göcek

Eşitlik bozulacak mı?

Maçın hakemi Hüseyin Göcek bugüne dek iki takımın da ikişer maçını yönetti. İki takım da birer galibiyet, birer beraberlik elde etti. Fenerbahçe, Antalyaspor’u 4-2 yendi, Denizli ile berabere kaldı. Bursaspor da Gaziantep’i deplasmanda 2-1 mağlup ederken, evinde Antalya ile yenişemedi.