Arama

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
24 Eylül 2007       Mesaj #1896
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Ben Windows Live Mail beta 12.0.1270 programını kullanıyorum. Bu programda bir zamanlar Windows Live ID ile oturum açmıştım. Windows Live Kişilerim programa alınmıştı. Ancak şimdi programın içinden ya da dışından kişilerle ilgili yaptığım hiçbir değişiklik (kişi bilgisi abonelikleri özellikle) bir türlü sunucularda değişmiyor.

Biraz daha anlatayım. Mesela Messenger'dan çoğu kişinin aboneliklerini (otomatik ya da halen beklemede olan) iptal ediyorum. Diğer bilgisayarıma gidiyorum, Messengerda oturum açıyorum. Bütün yaptığım değişiklikler oraya da geliyor. Mesela hatta o diğer bilgisayarımda messenger'dan bir kişiyi sildim, hotmail kişilerimden de kaldırmıştım. Sonra geldim, öbür bilgisayarımda açtım bu Windows Live Mail programını. Sonra onu kapattım, Messenger'ı açtım. Bekliyorum o sildiğim adam listeden gitsin diye, bir türlü gitmedi. Girdim Windows Live Hotmail'den kişilerime, baktım adam oraya geri gelmiş.

İşte böyle, bu program yaptığım bütün değişiklikleri hiçe sayıyor, başlatıldığı anda bütün değişikliklerin üzerine yazıyor. Nasıl düzelticem ben bu mereti?

Bildiğim kadarıyla Messenger ve Mail programları bilgisayarda aynı bir Windows Live Contacts klasörünü paylaşıyor. Ama her nedense, Messenger bir sorun çıkarmazken, Mail programı sorun çıkarıyor. Yardım