Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
23:06, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cuma, 19 Aralık 2025 - 23:06
Arama
MaviKaranlık Forum
Fenerbahçe Cumhuriyeti / 34 FB 1907
-
Tek Mesaj #185
Demir YumruK
Ziyaretçi
24 Eylül 2007
Ziyaretçi
Lugano'yu istiyoruz
Fenerbahçe'nin Uruguaylı yıldızı Diego Lugano'ya İtalyan devi Juventus kanca attı...
24.9.2007
Juventus Asbaşkanı Roberto Bettega: 'Fenerbahçeli Lugano'yu çok beğeniyoruz ve yakından izliyoruz. Ocak ayında bir teklif yapabiliriz.'
‘Şimdi alamayız ama...’
Fenerbahçe'nin Uruguaylı yıldızı Diego Lugano’ya İtalyan devi Juventus kanca attı... Sarı-Lacivertliler’in İnter ile oynadığı karşılaşmayı izleyen, Torino ekibinin Asbaşkanı Roberto Bettega dün ilginç açıklamalarda bulundu. Şu anda transfer döneminin kapandığını ve mevcut kadroya takviye yapamayacaklarını hatırlatan Bettega, “Fenerbahçeli Lugano’yu çok beğeniyoruz ve yakından takip ediyoruz. Hocamız da Diego’yu büyük bir ilgiyle izliyor” şeklinde konuştu...
Yeşil ışık yakmıştı
Tecrübeli savunma oyuncusunu uzun süredir mercek altına aldıklarını dile getiren Bettega, ‘Ocak ayında bir teklifiniz olacak mı?’ sorusuna ise, “Söylediğim gibi... Lugano’yu takip ediyoruz ve çok istiyoruz. Kendisini Copa America’dan bu yana izliyoruz. Eğer teknik direktörümüz Claudio Ranieri’nin isteği sürerse, ocak ayında bir teklif sunarız” ifadesini kullandı. Lugano “İtalya’da oynamak istiyorum” diyerek teklife yeşil ışık yakmıştı.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 23:06
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.