Arama

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
24 Eylül 2007       Mesaj #1898
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Ben Windows Live Mail beta 12.0.1270 programını kullanıyorum. Bu programda bir zamanlar Windows Live ID ile oturum açmıştım. Windows Live Kişilerim programa alınmıştı. Ancak şimdi programın içinden ya da dışından kişilerle ilgili yaptığım hiçbir değişiklik (kişi bilgisi abonelikleri özellikle) bir türlü sunucularda değişmiyor.

Biraz daha anlatayım. Mesela Messenger'dan çoğu kişinin aboneliklerini (otomatik ya da halen beklemede olan) iptal ediyorum. Diğer bilgisayarıma gidiyorum, Messengerda oturum açıyorum. Bütün yaptığım değişiklikler oraya da geliyor. Mesela hatta o diğer bilgisayarımda messenger'dan bir kişiyi sildim, hotmail kişilerimden de kaldırmıştım. Sonra geldim, öbür bilgisayarımda açtım bu Windows Live Mail programını. Sonra onu kapattım, Messenger'ı açtım. Bekliyorum o sildiğim adam listeden gitsin diye, bir türlü gitmedi. Girdim Windows Live Hotmail'den kişilerime, baktım adam oraya geri gelmiş.

İşte böyle, bu program yaptığım bütün değişiklikleri hiçe sayıyor, başlatıldığı anda bütün değişikliklerin üzerine yazıyor. Nasıl düzelticem ben bu mereti?

Bildiğim kadarıyla Messenger ve Mail programları bilgisayarda aynı bir Windows Live Contacts klasörünü paylaşıyor. Ama her nedense, Messenger bir sorun çıkarmazken, Mail programı sorun çıkarıyor. Yardım

Hiç kullanmadım. Belki beta olmasından kaynaklanan bir sorundur belki de programın kendisiyle ilgili bir hatadır. Google'da, yabancı sitelerde aramanı öneririm. Yeni bir program ne de olsa...

Alıntı
oktay55 adlı kullanıcıdan alıntı

Bilgisayarım 2. işlemciyi devre sokmuyor ve çok ağır önceki tek işlem olan amd 3700 bundan daha hızlıydı...
Ben bilgisayarda görüntü montajı yapıyorum devamlı avi 720X576 DV Tip 2 de ve çok ağır kullandığım programlar Uluead Media Sdütyo 8.0 Adobe Piremera Pro 2.0 3 D cool 3 D max Cool edit Pro bu programları açıkken 2. işlemci devreye girmiyor ve çok ağırlaşıyor. lütfen yardım...

Bilgisayar Özellikleri

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200 Processor
Kingston 512 MB Ram
Asus V8 Ana kart
İşletim sistemi Profesyonel X64 Edition

Aygıt Yöneticisi > Bilgisayar sekmesi altında bilgisayarınız

"ACPI Çok İşlemcili Bilgisayar" olarak mı görünüyor? Windows'u ilk kurarken bazen bir hata sonucu yanlış seçim yapılabiliyor.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.