Alıntı
Esener adlı kullanıcıdan alıntı Selam Ya Beyler Ben Sürekli Hattan Düşüyom 45 Saniye Sonra Tekrar Bağlanacak Diyor Sorun Ne Acaba???
USB Modem kullanıyorsanız bağlantı kopması çok garip değil doğru söylemek gerekirse ancak her USB modeminde yaptığını söyleyemeyiz. Bir de DNS lerin dolu olma durumu var. Bu durumda hangi modem olsa da sorun yapacaktır. Bu aralar bayağı bi sorunlu olduğu için (Benim de başımda büyük dert)
MSN Messengerdan bağlanacağınız zaman Bağlantı sorun gidericiyi açın ve kontrol edin. Bağlantının hangi bölümünde sorun görünüyor. Böylelikle daha kolay öğrenmiş olursunuz.
Kablolardan dolayı da ADSL sinyali zayıf geliyor olabilir. Kabloları da kontrol etmekte fayda var.
Ayrıca geçenlerde Türk Telekomla uzun bi görüşme yapmıştım bağlantı sorunuyla ilgili, USB modem bağladığımda bazen bağlanabiliyordum ve bikaç dakika sonra bağlantı kendi kendini iptal ediyordu. Türk telekomdan bi yetkiliden duyduğumu tamamen aktarayım size ; Türk Telekom ADSL 2+ a geçtiği için, USB Modeminiz ADSL 2+ a destek vermiyorsa bağlanamamanız çok doğal. Yani eski modemler tam müzelik oldu 
Alıntı
eyup955 adlı kullanıcıdan alıntı msn açolışında hep çevrim dışı görünüyor. bu durumu nasıl çevrimiçi olarak düzeltmem lazım her açılışta çevrimiçi görünmesi için.bu msn live 8.1.0178.00 versiyonu kullanıyorum,yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ederim ilgilenen arkadaşlarıma bu konuda mesaj baktım bulamadım formda , yanlış yerdemiyim bilemiyorum başarılar dilerim .
MSN Messenger da oturum açacağınız zaman kullanıcı adınız ve şifrenizin geçtiği bölümün altında durum hanesi vardır orada çevrimdışı görünüyordur. Siz o yazıya mouse un sol tuşuyla basarak durumu çevrimiçi olarak ayarlayın ve giriş yapın. Bundan sonra sürekli olarak çevrimiçi girmiş olursunuz. Son düzenleyen torchbearer; 25 Eylül 2007 01:21
Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi