Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
25 Eylül 2007       Mesaj #1904
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dj_oznur_0106 adlı kullanıcıdan alıntı

Audacity
Audacity ses kayıt ve düzenleme için kullanılan ücretsiz,açık kaynak kodlu bir uygulamadır. Audacity ile canlı sesleri kaydedebilir, ses dosyalarını işleyebilir ve farklı sesleri birleştirebilirsiniz.
http://audacity.sourceforge.net/download/

ses kayit ve duzenleme
indirmek istedim ama tam olarak nasil indirecegimi bilemedim bi cok sik var nasil indirecegimi ve nasil kullanildigini kisaca özetlersen sevinirim Msn Sad

Kullandığınız işletim sistemini varsayarak ona tıklayınız. Mesela Windows XP için birinci şık. Beta sürümden kastı, programla ilgili yapılan herşeyin tam olarak sona ulaşmadığını ve ilerletileceğini anlatıyor. Beta sürümlerde açık olabileceğinden dolayı bilgisayarınıza zararlı içerik veya bu program üzerinden kişi / kişiler ulaşabilirler. Her zaman Kararlı sürümü tercih etmenizde yarar var.

Birinci şık yani Windows u tıkladıktan sonra karşınıza Audacity 1.2.6 installer
[Bu seçeneği de tıklayabilirsiniz ancak Windows kullanıyorsanız tıklayın] yazısı çıkar buna tıklayın. Aşağıdaki mavi yazılar da isteğinize bağlı olarak seçebilirsiniz.

Ayrıca en alt bölümde program için sistem gereksinimleri yazıyor. Şu anlama geliyor: Bu programı kullanmak için Windows unuzda olması gereken en düşük sistem, bu rakamların üstü tabiki yeterli olur.

Not: İşletim sisteminiz şunlardan farklı ise indirmeyiniz ve kurmayınız. Windows 98/ME/2000/XP/Vista