Alıntı
s0nsuz adlı kullanıcıdan alıntı Ordan silindiğini biliyorum ama beni msn silmiyenleri silemiyorum.Vede hergun 30 kişi ekliyince hata veriyor engeliyemedik diyor.Bu sorunun köklü çözümü yokmu programla yada microsoft hotmail mail yazsam? yardım ederseniz sevinirim...!
Son resimde sol alt köşede 'Showing 25 out of 213' blocked yazıyor. Diğer engelliler daha yakın bir tarihte engellenmişler ve akif hesaplar olarak kabul ediliyorlar. Silerseniz diğer konu altında belirttiğiniz gibi 'sizi listesine ekledi' uyarısı alırsınız ve ya listenize eklemek ya da engellemek zorunda kalırsınız.
Tam emin değilim ama 600 ya da 800 kişi limiti var. Bu limite engelliler ve listenizde olmayan fakat iletişim izni vermiş olduğunuz kişiler de dahil.
Şu an denemekte olduğunuz program MSN sunucularında kayıtlı olan kişi listesi dosyanızda daha detaylı değişiklikler yapmanıza olanak tanıyor.
Mümkün mertebede silebildiklerinizi silin. Tavsiyem Windows Messenger'dan oturum açıp bu işlemleri yapmanız. Ayrıca şu an listenizde bulunan kişilerden bazılarını silip tekrar ekleyerek kişi listesi dosyanızda daha fazla değişiklik yapabilirsiniz. Dosyayı bu şekilde güncellemeye zorlamış olacaksınız.
Son olarak MSN'e email göndererek durumu rapor edebilirsiniz.
Saygılar