Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Tek Mesaj #89

nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #89
nünü - avatarı
Ziyaretçi
BALIK - Ekim Ayı Yorumu
Aşk ve ilişkiler: İlişkileri sağlamlaştırmanız gerekiyor
Ekim’e önemli bir Güneş Tutulmasını ve gerilimli bir havayı geride bırakarak girdiğiniz için çok rahatsınız. Şubat doğumlular biraz zorlanıp sorumluluk taşımayı göze alırlarsa ilişkiler açısından çok güzel gelişmeler yaşarlar. Artan çekiciliğiniz, derinleşen algınız ve yüksek enerjiniz sayesinde sağlam ve kalıcı beraberliklere adım atabilir, sallantılı ilişkilerin temellerini sağlamlaştırabilir ve kesinlikle hayatınızdan çıkması gerekenlerden kurtulabilirsiniz. 8-20 Ekim döneminde biraz alınganlaşabilirsiniz ama keskin sezgileriniz sayesinde iç sesiniz size hep neyin doğru neyin yanlış olduğunu fısıldayacak. 12 Ekim’den itibaren Merkür geri gitse de sizi daha dikkatli düşünmeye ve derine bakmaya zorladığı için avantajlı bile olabilir. Bu ay duygusal ilişkilerde seçici ve mesafeli davranmanız mümkün. Karşınızdakini de soğuk ve ilgisiz zannedebilirsiniz ama gerçek dostlukların ve büyük aşkların bu ay kök salması mümkün. Yüreğiniz şefkat ve özveriyle dolu olduğu halde atmosfere hakim olan mesafeli hava nedeniyle yeni bir ilişkiye başlamak size zor gelebilir. Daha olgun ve deneyimli kişilerle birlikte olmak bu ay size çok güven verecek. Belki beraberliğinizde olağan dışı sorumluluklar üstlenmeniz gerekebilir. Şimdi coşkulu sevgi gösterilerini ve parlak jestleri aklınızdan çıkarın. Bunların yerini güven, sadakat, yardımlaşma ve pratik görevler alacak. Sevdiklerinizin gözüne girmek, sevginizi ispatlamak istiyorsanız kusurlarınızı düzeltmeye ve onun işlerini kolaylaştırmaya gayret edin. Karşınızdakinin kusurların da fazla büyütmeseniz iyi olur. 1-10 Mart döneminde doğanlar heyecanlı ve sürprizli bir ay geçirecek. Özlemlerinizin ve değişim arzunuzun sizi bu ay nereye taşıyacağı hiç belli olmaz. Evde, işte ve duygusal yaşantınızda tüm ilişkileriniz anlık dalgalanmalara açık olacak. Özenli ve bilinçli davrananlar sürprizler sayesinde mükemmel gelişmelerle karşılaşıp hayallerine kavuşurken fevri davranıp anlık duygularla hareket edenler bir çuval inciri berbat edebilir. Üstelik bu ay çok dedikodulu da olacağa benziyor. Sıra dışı beraberlikler, ani başlangıçlar ve bitişler bir anda ortalığa yayılabilir. Gizli duygular beklenmedik bir anda açıklanabilir. Yolculukta ilginç kişilerle karşılaşmanız ve heyecanlı anlar yaşamanız da mümkün. 20 Ekim’den itibaren ilişkiler gündemin baş sırasına oturacağa benziyor. Bu tarihten itibaren partnerinize özen göstermeniz, fazla beklentili davranmamanız ve kusurlara değil uyuma odaklanmanız gerekiyor. 11 Mart’tan itibaren doğanlar Eylül’ün ikinci yarısında ilişkiler açısından çok sorun yaşamış olabilir. Neyse ki bu gerilimli hava Ekim’de bir daha karşınıza çıkmayacak. Gerçi yaşantınızda köklü bir değişim ve dönüşüm geçirmek ilişkilerinizi de yeniden yapılandırmakta. Ama işin en zorlayıcı etaplarından birini geride bıraktığınızı da bilin. Takıntılı davranmaz, karşınızdakini değiştirmeye değil kendinizi yenilemeye odaklanırsanız bu ayı ilişkiler açısından sorunsuz geçirirsiniz.

İş ve Para: Yükselişiniz saman alevi gibi olmasın
Ekim maddi açıdan hareketli geçeceğe benziyor. Şubat doğumlular zihinlerini ve enerjilerini yönlendirdikleri alanda çok başarılı olacak. Yalnız bunun için çok sabırlı, temkinli ve çalışkan olmanız gerekiyor. Gerçeklerden uzaklaştığınız anda sorun yaşarsınız ama sınırlarınızı bilir, disiplinden ödün vermez ve zamanı doğru kullanırsanız sizi kimse tutamaz. Akıl ve mantığın yanında bu ay sezgilerinizi de kullanmaya gayret edin. Sorumluluk almakta zayıf kalıyorsanız kendinizi toparlayın. Ortaklıklarda bazı pürüzler gündeme gelebilir ama uzlaşmaya ve geçinmeye niyetli olanlar sorunları hemen çözer. 8-20 Ekim döneminde bu konuya ve para işlerine daha fazla önem vermeniz gerektiğini bilin. Hesabını iyi yapanların kalıcı gelişmeler elde edeceğinden kuşkunuz olmasın. Ama kısa vadeli çözümler, gizli işler, zamansız çıkışlar ve dikkatsiz harcamalar başınızı çok ağrıtır. Emlak alım satımı gibi sağlam yatırımlar için bu ay derinlemesine araştırma yapabilirsiniz ama 12 Ekim’den sonra Merkür’ün geri gitmesi başlangıçları pek desteklemiyor. Sizi olumsuz etkilemese de bu tarihten sonra gözden kaçan ayrıntıların ortaya çıkması mümkün. Düzenli ve çalışkan olmak öğrencilerin duymaktan pek hoşlanmadıkları ama başarılı olmak istiyorlarsa koşulsuz olarak kabullenmeleri gereken bir öneri. 1-10 Mart döneminde doğanlar iş değişikliği gibi önemli yenilikler yapmaya niyetleniyorlar. Bu açıdan çok sürprizli bir ay geçireceğiniz belli. Ancak iyice araştırmadan adım atarsanız geri dönüş olmayacağını bilin. Aslında yükselmeye ve büyük bir çıkış yapmaya yatkınsınız ama bunun için alt yapıyı sağlam tumanız lazım. Yoksa saman alevi gibi parlar ve sönersiniz. 20 Ekim’den sonra maddi konular ve işbirlikleri daha yoğun bir şekilde gündeme gelebilir. Anlık dalgalanmalar sadece sizi değil birlikte hareket ettiğiniz kişileri de şaşırtabilir. Beklenmeyen harcamalar, yolculuk masrafları ve riske girerek kaybettiğiniz paralar gündeme gelebilir. Bir türlü düzeltmeye yanaşmadığınız hatalar partnerinizi bir anda sinirlendirebilir. Bu ay fırsatlara karşı uyanık olun ama fevri davranmanın size hiç yaramayacağını bilin. 11 Mart’tan sonra doğanlar ayın ilk haftasında işi eğlenceye dönüştürerek günlük hayattan çok zevk alabilir. Yaratıcılığınızı kullanarak kariyerinizde dev adımlar atabilirsiniz. Ancak ayın 24’ünden sonra ortak malların paylaşımı, hisseli gelirlerin kullanımı, borçların ödenmesi, kredi, vergi ve sigorta gibi konularda gözlerinizi dört açmanız gerekiyor. Gizli kapaklı işler karşınıza çıkarak sizi karar vermeye zorlayabilir. Pek acele etmeseniz iyi olur. Yasaların dışında kalan tüm yolları unutun ve mahkemeleriniz varsa işin uzmanından yardım almaya bakın.

Sağlık ve Düzen: Sıkıntılar geride kaldı
Ekim’e Balıkların bir kısmı yorgun düşmüş olarak girdi. Eylül sizi iyice hırpaladıysa merak etmeyin. Bu ay enerjinizi toplayacak, sıkıntılı günleri unutacaksınız. Özellikle Şubat doğumlular güçlerinin arttığını görecekler. Ancak enerjinizi disiplinli bir şekilde kullanmanız ve sınırlarınızı fazla aşmamanız lazım.