Arama

orhonorhon - avatarı
orhonorhon
Ziyaretçi
6 Ekim 2007       Mesaj #2664
orhonorhon - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı

Messenger ana penceresinde "Kişi Ekleme" butonun yanında yer alan "Kişilerinizi Sıralayın" butonuna (biri aşağı ve biri yukarı bakan yan yana 2 tane yeşil okun oluşturduğu buton) tıklayın ve "Kişilerin Ayrıntılarını Göster" seçeneğini işaretleyin.

önerdigin gibi yaptim ama iki yesil oku göremedim; Plus live messenger, Beta Stuffplug yüklü...Bunlarin bir engeli olurmu..?

Alıntı

Messenger ana penceresinde "Kişi Ekleme" butonun yanında yer alan "Kişilerinizi Sıralayın" butonuna (biri aşağı ve biri yukarı bakan yan yana 2 tane yeşil okun oluşturduğu buton) tıklayın ve "Kişilerin Ayrıntılarını Göster" seçeneğini işaretleyin.

Biraz ayrintili anlatayim; Kisileri sirala secenegin karsisinda; Durum-Gruplar-En son güncellestirelen alanlar var, "Kisilerin Ayrintilarini Göster" secenegini göremiyorum. Bu ayrinti belkide sorunun cözümü icinMsn Happy yardimci olur.

Alıntı

Son anda fark ettim senin seceneklerini ve sorun ( aman ne büyük sorun"du ) haloldu, artik kisileri uzaktan ufo"msu görmüyecem.

Tesekkürler Morrigan
Son düzenleyen hellboy726; 7 Ekim 2007 02:07