Sinan Engin: '' Yanlış anlaşıldım "
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Engin,"Ben o açıklamayı kimsenin üzerine alınması için yapmadım. Eğer devre arasına geldiğimizde oyuncularımız istediğimiz düzeyde ise bu takımdan kimse gitmez" dedi.
Beşiktaş Kulübü Menajeri Sinan Engin, devre arasında takımda operasyon olacağı yönündeki açıklamalarına açıklık getirdi.
Engin, 'sezon ortasında bazı oyuncular takımdan ayrılabilir' açıklamasıyla ilgili olarak, "Ben o açıklamayı kimsenin üzerine alınması için yapmadım. Eğer devre arasına geldiğimizde oyuncularımız istediğimiz düzeyde ise bu takımdan kimse gitmez. Biz futbolcularımızı günlük değerlendirmiyoruz. Böyle bir kararı genel performanslarına bakarak vereceğiz" dedi.
Engin, ayrıca basında yer alan, 'istifa etmeyi düşünüyor' şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve sonuna kadar görevinin başında olacağını belirtti.
FLAMENGO KLEBERSON İÇİN GELDİ
FIFA'nın izinsiz olarak Beşiktaş takımından ayrıldığı için 3 milyon 180 bir dolar para cezası ödemesini istediği Kleberson, siyah-beyazlılarla anlaşma zemini arıyor.
Flamengo takımının yöneticisi Eduardo Paes, Sinan Engin ile bir araya gelerek Kleberson’un ödemesi gereken rakamın aşağı çekilmesini istedi.
Papes, "Kleberson'a FIFA geçici lisan verdi ve takımımızda oynuyor. Bizden başka bu oyuncuyu isteyen yok. Siz kulüp olarak bu oyuncudan yararlanamıyor ve satamıyorsunuz o yüzden bir orta yol bulalım, iki taraf ta rahat etsin" dediği öğrenildi.