Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2006       Mesaj #455
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zlayer_ adlı kullanıcıdan alıntı

C:\Documents and Settings\TİMUR\Local Settings\Temporary Internet Files dosyasının içinde 4 adet atm TroLibrary dll Trojan Horse ve 4 adette Vatos Ajan.exe Backdoor. trojan var birtürlü bunları yok edemiyorum birçok anti trojan denememe rağmen kurtulamadım bilgisayarım bir süre sonra internet bağlantısını kesiyor yeniden açılıp kapandığında ise bağlantı tekrar geliyor. Bunlardan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkur ederim...

Spy & bot = bul yoket Programını kullanmanızı tavsiye ederim iyi bir ayarlama ile sökmesi lazım sistemden :..şayet bu program bulsa son raporunda dosya yolunu bir kağıda yazın ve Regedit kayıttan bulup tüm ping attığı kayıt dosyalları dahil silin :..muhtemelen kendine bir dosya açtı ve yerleşik düzene geçti bu söz geçenller o yüzden sabırla deneyin kesin olarak silme uygulayın tek seferde silineceği gibi bir kaç denemede de silme uygullanır :..sözünü ettiğim program devamlı makinanızda dursun sizi hep uyaracak bundan sonraki girişleri ... aşağıdaki linkten indirebilirsiniz tr dir ve ücretsiz yazılımdır msn tavsiye eder resmi olarak > kolay gelsin

http://www.download.com/Spybot-Search-Destroy/3000-8022-10122137.html?part=dl-spybot&subj=dl&