Arama

Miyavi - Tek Mesaj #89

reita - avatarı
reita
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #89
reita - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tılsım adlı kullanıcıdan alıntı

visual kei Msn Thinking bende şaşırdım bilmedime Msn Tongue örenirim onuda herşeyi bildigim sölenemez Msn Grin

ben attım linkleri sana Msn Happy ilk türk j.rock derken (biliyorum onu galiba) öle bi siteye üyeydim admini çok gıcık bişi kavga ettim D'espairs ray açım başlıgı ama dedigim gibi ilgilendim bi grup olmadından isim vs dışında birşeyler bilmiyorum Msn Embarrassed

arkadaş ruki reita arasında bi kararsızlık yaşıyo galiba Msn Tongue ama ben kararsız deyilim reita yüzünden tımarhaneyi boylucam Msn Grin Msn Tongue

Sen açtın ya artık biz devamını getiririz. O forum çok yavaş zaten, eğer ingilizcen varsa sana gönderdiğim o yabancı foruma üye ol. Gerçekten jrock, jpop, krock, kpop, ve biraz da crock ( Çin'de Visual Kei grup kalmadı galiba, mesela Çin hükümeti Silver Ash'i tehdit ederek dağıttı), cpop bulabilirsin. Ayrıca Visual Kei stili makyaj ve giyim konuları da var ama genellikle kızlara göre. Msn Cry

Bu arada ek bilgi olsun. Pin*up adlı Türk kız rock grubunu duydunuz mu? Ben o grubun gitaristi Ayşegül'le myspace'te tanışmıştım. Hatta onu bu bahsettiğim forumlara da üye yapmıştım. Kendisi ve grubun bateristi Özlem de jrock dinliyor. Msn Happy