Arama

Metal ve Yaş - Tek Mesaj #23

becauseiamdeath - avatarı
becauseiamdeath
Ziyaretçi
18 Ekim 2007       Mesaj #23
becauseiamdeath - avatarı
Ziyaretçi
özenti nesilin metal müziği çabuk terkettiği yadsınamaz bir gerçek ama metal müzik tamamen bir kültür, bir yaşam tarzıdır. bu felsefeyi bilip benimseyen insanların metal müziği terketmesi imkansız. ancak olgunlaşma, durgunlaşma döneminde death metalden gothic metale doğru geçiş gözlemlenebilir. bu sadece bir örnek tabii, genelde gözlemlediğim kadarıyla keşif soft müziklerden başlıyor ve sert müziğin basamakları çıkılıyor zamanla. sonra yeniden softa doğru bir düşüş gerçekleşiyor... açıkçası ben ilkokul yıllarımda nick cave dinlerdim, bu tarzda birkaç grup daha keşfettim zamanla metal dinlemeye başladım. 180 öğretmenin görev yaptığı büyük bir lisede converse giyen tek kişiydim, metal dinleyen insanların sayısı da bir elin parmağını geçmezdi.. şimdi herkes rocker olmuş kendince, kültürden bihaber birçoğu. amaç sadece kılık kıyafet tarzını değiştirip ''farklı'' imajı yaratmak.

metali terketmek konusuna gelince, aradan çok zaman geçti ama ben hala saatlerce black-death dinleyebiliyorum. dün gece yatarken Death-scream bloody gore çalıyordu hatta Msn Happy 87 çıkışlı bir albüm..