Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
04:20, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Menü
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Çarşamba, 09 Temmuz 2025 - 04:20
Arama
MaviKaranlık Forum
Windows Vista Hakkında
-
Tek Mesaj #7
Misafir
Ziyaretçi
18 Ekim 2007
Mesaj
#7
Ziyaretçi
Windows Mail
Windows Mail Vista'da elektronik posta trafiğinin merkezi ve Outlook Express'in takipçisi. Programda bazı önemli yenilikler söz konusu.
Windows Vista'da nihayet istenmeyen reklâm içerikli elektronik postalara karşı Önlem sağlayan standart bir işlev yer almış. Microsoft, bu yüzden yığın posta koruması için ek bir programı gereksiz görüyor. Reklâm filtresinin ne kadar güvenli çalıştığını bir testle görmek mümkün. Filtreye ilk bakışta, Outlook 2003'tekine benzer bir çalışma prensibi kullandığını görebilirsiniz. Filtre ayrıntılı bir şekilde ayarlanabiliyor.
Dolandırıcılık koruması
Çoğu yığın posta sinir bozucudur ancak bazıları da tehlikeli boyutlara ulaşabilir. Phishing postalarla dolandırıcılar, PC'nizdeki gizli bilgileri ele geçirmeye çalışır. Suçluların banka hesabınızı boşaltmaması için, Windows Mail uygun bir güvenlik işlevine sahip: Kimlik avı (phishing) filtresi bu tip elektronik postaları hemen Özel bir dizine aktarıyor.
Daha düzenli posta kutusu
Windows Mail'de Önemli mesajları değişik renklerle işaretleyebiliyorsunuz, böylece aradan günler geçse de bunları unutmuyorsunuz. Mesajlarınıza bu şekilde Öncelik atayarak gelen postalarınızı Önem derecesine göre sıralayabiliyorsunuz.
Tartışmalara katılın
İnternetteki tartışma forumlarında Windows Vista kullanıcıları bilgilerini paylaşıyorlar. Bu topluluklar Windows Mail'in sabit parçalarından biri. Microsoft topluluklarının yanlarındaki mavi renkli sayılar konuyla ilgili kaç tane mesajın olduğunu gösteriyor.
CHIP
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 04:20
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Young deneyi
studentin
-
13:03
Fizik
Şu Anki Halini Smiley ile Göster
Dilhun
-
01:54
Forum Oyunları
Şu Anda Dinlediğiniz Şarkı
Dilhun
-
01:51
Forum Oyunları
Bu İsmin Sahibi Kim?
Dilhun
-
00:02
Forum Oyunları
Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?
Dilhun
-
23:46
Forum Oyunları