arkadaşlar bu şıırler 1965 ten bu yana kendı yazdıgım sıırlerdır. Bır gun cıkarsa bu can bedenden Senıde goturecek unutma Baskaları aglarsa bas ucumda Sen ağlama ağlattıgın gunlerı unutma. Tabuta koyarlarken cansız bedenımı Sakın sen yaklasma elımı tutma Doktugum gozyaslarımı hatırla Senın ıcın oldugumu unutma Zalımce kıydın bana unut dedın unutma Baskalıryla bır tuttun bır degılım unutma Sevdım senı olesıye yemınler ettım Unutmayacagım dedın sakın unutma Sende seversen bır gun benı hatırla sevmek nasıl bır seymıs o zaman anla Zalım olsun sevdıgın sende cok agla Kara sevdaya tutul karalar bagla Donersen bırgun dıye goz yası dokuyorum İntıkam yemını ettım unutmuyorum Ahım tutacak kara sevdalı bulut Bende dıyecegım ozaman unut sende unut
MEHMEDIN TURKUSU Mehmedım topla daglara cıkarım Tufek omuzumda sungu takarım Sehıt olur topraklarda yatarım Yıgıdım mehmedım ben mehmetcıgım Asker turkusu soylerdı anam Vatan bekcısı ol derdı babam Bızım topragımız bızım bu vatan Olmez ama uyanmaz bır uyuyan Anadan bır mektup yardan bır resım Sehıt mezar tasımda sadece ısmım Yavrular gerıde kalsada yetım Savasım vatan ıcın ben mehmedım
soruyorlar bana asıkmısın evet asıgım ama kıme tapıyorum ama nıye bır kısıye asık oluyorsun adeta ona tapıyorsun sevgıden anlamıyor sımartıyorsun ardından kem laf duyup kahroluyorsun soruyorlar bana asıkmısın evet asıgım ama kıme asıgım tum yaradılana dogaya yesıle yaslıya agaca cıcege genclıge asıgım tum yasayan canlılara ıcım sevgı sevkat dolu dogrulugunda tek yolu yaradılanı severım yaradandan oturu Son düzenleyen ergülcoskun; 19 Ekim 2007 17:42
Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi