Arama

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
21 Ekim 2007       Mesaj #2705
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ebed adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba msnim ile ilgili bir sorunu araştırırken buraya ulaştım.henüz incelediğim kadarıyla faydalı bir siteye benziyor.ben benimkiyle benzer bir soruna ulaştım ama tam olarak çözüme ulaşamadım varsa da ben bulamadımMsn Confused.ben msn 8.0 kullanıyordum daha yeni bir sürümü yüklemem gerektiği yazı msn 8.1 yükledim.msnim açılıyor herşey normal kişileri görüyorum ama kimseye anlık ileti gönderemiyorum.konuşma başlatılamadı tekrar deneyin yazıyor defalarca denedim ama olmuyorrrMsn SadMsn Sadaynı şekilde bana ileti gönderildiğinde de göremiyorum sadece ileti gönderildi diye bir pencere açılıyor ama okuyamıyorum.benim derdime derman olacak olan var mı acaba? şimdiden teşekkürler...

Bu sorunun çözümü sanırım, bilgisayardaki kişiler kaydını tamamen silmek. Oturum açtıktan sonra, önce Messenger Seçeneklerinden Güvenlik sekmesine gelip, orada "Bu paylaşılan bir bilgisayar olduğundan adres defterimi, görüntü resmimi ve kişisel iletimi burada depolama" seçeneğinin işaretini kaldır, Tamam'a bas, Messenger oturumunu kapat, geri oturum aç ve şimdi biriyle konuşma başlatmayı dene. Olmadıysa;

Messenger oturumunu kapat, Bilgisayarım'ı aç, menüden Araçlar/Klasör Seçenekleri.../Görünüm/Gizli dosya ve klasörleri göster/Tamam.

Şimdi
şuraya gel: C:\Documents and Settings\{Windows kullanıcı adınız}\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ , şimdi burada kendi Windows Live ID adınızdaki klasörü tamamen sil. Şimdi Messengerda oturum aç, ve bir kişiyle konuşma başlatmayı dene. Kolay gelsin...