Arama

Tiyatro Severlere - Tek Mesaj #84

theater - avatarı
theater
Ziyaretçi
21 Ekim 2007       Mesaj #84
theater - avatarı
Ziyaretçi
Tiyatro baska bir yer Taksim’de Tiyatro Egitimine basliyor..!

Beyoglu istiklal caddesi üzerinde bulunan sahnemizde hem caddenin tadını çıkarıp cafesinde kahvenizi yudumlarken bir yandan tiyatro eğitimi almak istermisiniz..?
Tarkan çuhacı yönetiminde sürecek egitim de amaç bu sanati seven ilgi duyan insanlari tiyatro ile bulusturmak ve oyunculuga iyi bir baslangiç yapilmasidir..
Üç ay sürecek egitimde, Oyunculuk, sahne tatbikati, yaratıci drama, diksiyon, dogaçlama ve beden dili egitimleri verilecektir.
Bu egitimlerin yani sıra vakit kaldıkça tiyatro tarihi de islenecek dersler arasındadir..
Egitim 16 yas ve üstü kisiler içindir.. Dersler haftada bir persembe günü 19:00 - 21:00 arasi olacaktir..
Basarili olan ögrencilerle egitim sonunda bir oyun sergilenecektir..
İlk ders 8 kasim Persembe günü baslayacaktır. İlk eğitim öncesi, 04 kasim Pazar günü saat 14:00’da tanisma toplantısi yapilacaktır. Bu toplantiya basvuru yapan herkesin katılma zorunlulugu vardir..
Ücret : Aylik 80 ytl'dir..
Not: Başvuru yapmak için, ekteki basvuru formunu doldurup varsa bir resminiz ile beraber tiyatrobaskabiryer@yahoo.com adresine göndermeniz yeterli olacaktır..
Cem safran sahnesi
Istiklal caddesi Rumeli han No:88/4 Kat 2 BEYOGLU/IST.
Ayrintilar için sitemizi ziyaret edebilirsiniz..
www.tiyatrobaskabiryer.com

BAŞVURU FORMU

Adı, soyadı :

Doğum yeri ve tarihi :

Adres:

Ev telefonu :

Gsm :

E-mail :

Varsa tiyatro deneyimleriniz :

Tiyatro sizce neyi ifade ediyor?

Varsa çaldığınız Ensturmanlar :

En sevdiğiniz Oyuncular :

Bize nasıl ulaştınız?

Başvuru formunu eksiksiz doldurup, varsa bir resminizle beraber tiyatrobaskabiryer@yahoo.com adresine gönderiniz..