Arama

Sizin Yazılarınız - Tek Mesaj #86

ebruezircan - avatarı
ebruezircan
Ziyaretçi
22 Ekim 2007       Mesaj #86
ebruezircan - avatarı
Ziyaretçi
gittin...ellerim komutsuz sallandı..içimde bilindik avuntular,eylem yürüyüşündeyken aforoz edildi..kalabalıkdı senden sonrası..akabinde duzmece bı dıngınlık..yep yenı bi şehır bilmedigi bi işkenceye hazır artık..içerimde artan, arttıkca beni hırpalayan ayrılık,usuldan yola koyuldu..hey gözlerim.!!konuk yok artık..!!sayfalarda bittii.. az önceydi gecmişi nidalarla önüme döküşüm...tesellisiz mevsimler seyrime hazır..içimde de ezgin bi his...

yüz vermedim güne , güneşe bugün..ızdırabımı gözterip hava attım ruzgarlara,, bir de bagırdım seni seviyorum die..duydun mu.?...kendime gizleniyorum sessizligimde.. kimim ben sahi??harflerin arasındann perdesını aralamaya calısayann titrek bı tutku mu?zamanın kıyısında direnen cocuksu bi düş mü?...kücücük bi bakısda oyalanan düşmeye nazır sızılı ıkı damla mı?..en ücra umitlerim bile beyhude olmus gıdeli sen..damarlarım çekiliyo icimdeki enkaz öncesi...su durulugunda bi acıydı bıraktıgın...şimdi yarınlarıma cam kenarlarından bakma gafletindeyim..hep konuk olucak baska gunler,,bir de cok soguk..sen gibiydi tıpkı giden o eskiler..
düne tutuklu,,acıya kilitli kaldımm.. selam gönderdim hep kanıtım olmayan baska günlere.yolcularımla agladım ,dünlerimi sorguda...giden misali aglamıstı her dünümm usulca..iyimserlik matemindeyim şimdi...hayallerimi tuttum ,yok oldular koydugum yerden ..ertelendim yarına..yolculadım gideni..kimsesiz dilim gezinen oldu ortalarda...minnettar olamadım sana ..gecikti kıymetin sevgili..ileriyee itiim heveslerimii,rigayik şeyler düsünüyorum simdi..karanlık renk verdi,,rehavet cöktü yeşillerine... bitap düşen pişmalıgımı yatıstırma eylemındeyım...kamufle edüp kendimii, değişne dogrularımaa melodiler sunmadayım...dilimde hep aynıı dua..aynı rica minnett..aleme ibret olsun aheste aheste terk eyledigimmm sevdam..
aynı zırhlar altına saklanmıs bedenim,, aynı darbelerle sarsılan süvarilerim var benim..gök gürültüsü gibi bes sanıyelık gelip gecendi savaslarım..yeni başladı üstelik biliorum..birazdan beliricek korkukumun kokusu..hüzzam makamında savurmalı boşvrmişligimii..olsun bazen yanlızlıkda heybetli.!!!aklımın ipinin ucu kacık...yontarken gece gunduz ömurden dunya,ask denen illlet kısacık sahifede bile meyledilendi......şimdilerde bi misafir agırlar oldu feri geçmiş gözlerim..adnı özlem koydum tadını ise hiç bilmedigim...agır hitap,,bir sönük mum,,odamın hayaleti,,yitik sevgili bir de nahoş ayrılık dengeme destek olan...sancılı zamanda kacıncı sikayetim bilmem..yanlızlıgıma küfrederken sensiz halden affedıldım...bol üzüntülü nöbetteyimm şimdilerde...her gun bi başka kefenee sıgmaya calısan,gömülü ölüden farksızım...hilekar saatlere seni içeren masallar anlatıyorum içimde ki kabirde..nefesimle yarısıyorum...metin ol kadın..!!gelecege meraksız ol!! gecmişe sualsı ol kadın..!!adıysa içini ögüten,,agır omuzlarından it onu..!!bu ne yorgunluk kadın.!!dışına sızan ne varsa testinde dök onu gidişinee ...bir mahalsiz cümleye daha takat yok bu ayrılıkda kadın.!!kısıtladık insancıl tarafımızı bız.. arzularımıza gem vurup,gecemedıgımız köprulerı ardımızdan aglattıkk..kinimizle yarısıp,hayatla darılann ölume döndük... gitti o kadın..!!gidişine kırık gülüşler dök..ve elinde dumandn ıbarettt zehirle ,içine çek nefesine bi kez daha.....
...

ebru ezircan (cadıı)

Son düzenleyen ebruezircan; 22 Ekim 2007 22:29 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi