gercek ask...
aşkım ihtiyar çift 54 yıllık evliliklerini bitirmek için mahkemeye başvurmuşlar yaşlı kadın anlatmaya başlamış
bizim çocuğumuz olmadı ben eşim için herşeyimi verdim onun için yaşadım o ise kılını kıpırdatmadı benim için! bana bir saksıda çiçek hediye etti 11 yıl her gece kalktım o çiçeği suladım ama o bir kere bile sulamadı......
ben de sadece 1 kere sulayamadım geçen gece çok hastaydım kalkamadım demiş yaşlı kadın. o ise benim için küçücük birşey yapmadı o çiçek benim kızım gibiydi kuruttu çiçeğimi boşanmak istemiyorum demiş...
hakim saçları ağarmış yaşlı adama sormuş sen ne diyorsun?
yaşlı adam anlatmaya başlamış...
eşim 10 yıl önce hastalandı doktora gittik kireçlenme başladığını hareket etmezse yürüyemeyeceğini söyledi bende birşey yapmalıydım eşime saksıda bir menekşe aldım yatak odamıza en uzak odaya güneşin az olduğu bir yere koydum hem menekşe gece sulanmaz ama eşim 4 saatten fazla hareketsiz durmamalıydı önceleri ben uyandırıyordum sonra kendisi uyanmaya başladı...
işte böyle her gece kendiliğinden kalkıp kızım dediği menekşeyi geceleri suladı ve o da kurumamıştı ben bunu üzülmesin diye hep sakladım eşim kireçlenme rahatsızlığını yenmişti ama o gece üşütmüş ateşler içinde yatıyordu bende başucunda sabaha kadar bekledim üzüntümden çiçeğini sulamayı unuttum o sabah kalkınca ilk işim menekşeye su vermek oldu ama nedense kurudu eşim iyileştiğinde ilk işi kızına koştu ama kuruduğunu gördüğü günden beri benimle konuşmuyor...
işte hakim bey kabahatim bu dedi yaşlı adam...
SEVGİLER VERİLEN EMEKLER BAZEN GÖSTERİLEMİYO
herkes ağlamaya başladı ve yaşlı kadında sevgiyle kucakladı aşkını