Arama


recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
28 Ekim 2007       Mesaj #2
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
İlk Gün Neler Yaşayacağız?
1 ay dışarı adım atamayacağımız nizamiyeden içeri girerken çantalarımız aranacak. MP3 player, radyo, cep telefonu, fotoğraf makinası, bazı ilaçlar bulunduğu takdirde alınacak ve askerliğimiz bittiğinde bize geri verilecek. Bu nedenle hiç risk almayın ve bu alet edevatı götürmeyin. Ortama biraz alıştıktan sonra sizi ziyarete gelen bir yakınınız getirir veya bulunduğunuz yerdeki kargo şubesine, şube teslim olarak gönderir.
İçeride çeşitli masaları dolaşıp işlemlerimizi yaptırıyoruz. Menenjit ve tetanoz aşımızı oluyoruz. Eğer bu aşılara alerjisi olan birisi varsa raporunu yanında götürsün. Alerjik bünyeye sahip olanlar gitmeden önce bir test yaptırıp durumlarını öğrensinler. İlk günden yataklara düşüp mimlenmeyin.
Bu işlemler tamamlandıktan sonra 28 gün boyunca birlikte kalacağımız bizim gibi acemi veya bizden önce gitmiş olan dedelerimizle kaynaşmaya başlayacağız. Plaka numarası ile hemşehri aramak serbest.
Komutanımız yatakhaneye götürüp yatağımızı ve yatağımızı nasıl yapmamız gerektiğini gösterecek. Eşyalar dolaba düzenli bir şekilde yerleştikten sonra yemek yeniyor ve saat 20:30-21:00 gibi yatılıyor
Son düzenleyen Efulim; 3 Şubat 2012 15:06 Sebep: Font boyutu.