Alıntı
nevfel_kan adlı kullanıcıdan alıntı ya arkadaşlar bende nvıdıa geforce fx 4400 ekran kartı var fifa 2008 açmıyor ama başka ekran kartıyla açı yor yardımcı olurmusunuz
Bahsettiğin ekran kartı NVIDIA GeForce MX 4400 sanırım ki. MX chipli kartların biçok oyunu desteklemedikleri gibi bu oyunu da desteklemiyor. FIFA 2008 de iyi bir ekran kartı en düşük olarak FX chipli kartların gereksinimini ister. Başka ekran kartı dediğiniz dediğim üzere FX olanlardır.
Oyunun Minimum Sistem gereksinimleri:
* Windows® 2000, Windows® XP & Windows® Vista*
* Pentium® 4 1,3 GHz (Windows Vista 1,5GHz)
* 256 MB RAM (Windows Vista 512 MB RAM)
* 3,92 GB Harddiskde boş alan
* 64 MB Ekran Kartı
* 8x DVD Sürücü
* DirectX 9
Ekran kartlarında Geforce 4 MX Serisi desteklenmiyor
Ayrıca bu konuyu oyun bölümüne açsaydınız daha çabuk yardım alabilirdiniz.
Alıntı
H3R0 adlı kullanıcıdan alıntı merhaba bnm pc de power dvd yuklu we bı kac gun oncesıne kadar bı programdan dvd ızleyebılıyordum. ama gel gor kı bu gunlerde acmıo sadece sıyah bı ekran war we ses gelıo yardımlarınızı beklıorum
Açmak istediğiniz DVD veya bir video türü olduğunda bilgisayarınızda o videoyla ilgili codec bulunması gerekir. Görüntü izlemeye çalıştığınızda bu codeclere ihtiyaç duyulur. DVD lerin birinde açıp diğerinde açmıyorsa bu o DVD nin oluşturulmasındaki kullanılan codec tendir. Bunları ilgilendiren programı bilgisayarınıza kurarsanız hiçbir sorun kalmaz. Size önerim; Codecs 6.0.3.0 All in One veya K-Lite Codec Pack 3.5.3 Full
Codecs 6.0.3.0 All in One:
http://fileforum.betanews.com/sendfile/1075240939/1/Codecs6030_allin1.zip
K-Lite Codec Pack 3.5.3 Full:
http://fileforum.betanews.com/sendfile/1094057842/3/klcodec353f.exe
Alıntı
Mikropçuk_11 adlı kullanıcıdan alıntı ya msn kalkanı nasıl yükleniyo bana yardımcı olursanız sevinirim
MSN Kalkanından kastınız Messenger içinde yer alan Windows Live OneCare mi?
Eğer dediğimse bunu Windows Live Messengerın seçeneklerini açın. Sol taraftan Dosya Aktarımına tıklayın ve hemen sağ tarafta yükle butonuna basarsanız yüklenmeye başlar. Başka bir kalkandan bahsediyorsanız tam olarak ismini veya açıklamasını yapabilirseniz yardımcı olurum. Son düzenleyen torchbearer; 31 Ekim 2007 16:43
Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi