Deivid: Semih gibi olamadım
Beşiktaş karşısında attığı golle, durumu eşitleyen ve galibiyetin kapısını açan Brezilyalı yıldız Deivid, 'Hedefimiz kazanıp tırmanışımızı devam ettirmekti'.
5.11.2007
Beşiktaş karşısında attığı golle, durumu eşitleyen ve galibiyetin kapısını açan Brezilyalı yıldız Deivid, ‘Hedefimiz kazanıp tırmanışımızı devam ettirmekti. Bunu başardığımız için mutluyum” açıklamasını yaptı. Hemen bu maçı unutup PSV maçına konsantre olmaları gerektiğini de belirten yıldız futbolcu, “Haksız yere gördüğüm kart yüzünden bu önemli maçta takımda olamamanın üzüntüsünü yaşıyorum” ifadesini kullandı.
Yüzüm dönük olmalı
Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golün sahibi Semih’in çok özel bir oyuncu olduğunu söyleyen Deivid, “Corinthias’ta çok kritik maçlarda goller atıyordum. Ancak hiçbir zaman Semih gibi bir futbolcu olamadım. Topu, kaleye yüzüm dönükken daha iyi oynuyorum. Semih ise her durumda topu kaleye gönderebiliyor” dedi. Brezilyalı oyuncu İbrahim Üzülmez ile saha içinde yaşanan tartışmanın da atmosferden kaynaklandığını ve aralarında bir sorun olmadığını vurguladı.
Semih: Şoku Deivid bitirdi
Derbide attığı golle Fenerbahçe’yi galibiyete taşıyan nöbetçi golcü Semih Şentürk, adeta mutluluktan uçuyor. İlk kez derbide gol atmanın sevincini yaşayan Semih, maçın başında yedikleri golün şokunu Deivid ile atlattıklarını söyleyerek, “Kötü oynadığımız dakikalarda imdadımıza yetişti. O gol bizi kendimize getirdi ve ikinci yarıda daha iyi oynadık” dedi.
Benim için önemliydi
Semih, “Bu maç benim için ayrı bir anlam taşıyordu. İlk kez derbide gol attım ve bunun sevincini de her zaman benim en büyük destekçilerim olan ailemle paylaştım. Onların yapacağım sevinç gösterisinden haberleri yoktu. Yani, hem Beşiktaş’a, hem de aileme güzel bir sürpriz yaptım diyebilirim. Şimdi önümüzdeki maçlara bakmamız lazım. Umarım PSV maçında da fileleri havalandırarak bana güvenenleri mahcup etmem” ifadesini kullandı.