Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mart 2006       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Outlook'tan telefon görüşmesi

Telefonla konuşmanın papucu dama atılıyor. Yeni bir sistem olan Outlook ve Microsoft Office üzerinden telefon görüşmesi yapma imkanı artık Türkiye'de...
Kuzey Amerika ve İngiltere’de internet protokolü(IP) üzerinden ses iletişimi uygulamaları alanında pazar ve teknoloji lideri MITEL, Microsoft işbirliği ile geliştirdiği yeni ürünü Live Business Gateway (LBG)’yi Türkiye kamuoyuna tanıttı. MITEL LBG, Microsoft Live Communication Server (LCS) sistemi ile entegre çalışarak Microsoft Outlook ve Microsoft Office Suite üzerinden, ses, mesajlaşma ya da video yoluyla hızlı erişim olanağı sunuyor, kurumların haberleşme verimliliğini önemli ölçüde artırıyor.
Günümüzde, tüm işletmelerin sahip olduğu en temel teknoloji olarak bilinen telefon, artık yalnızca ses iletişimi yapılan bir cihaz olmaktan çıktı. IP telefonlar ile faks, e-posta, Web sitesi, telefon ve cep telefonu gibi farklı iletişim yöntemlerinin tek bir altyapı üzerinden yürütülmesi sağlanarak Internet, telekomünikasyon, telefon ve bilişim teknolojileri alanında yeni bir dönem açıldı.
Kuzey Amerika ve İngiltere’de IP üzerinden ses uygulamaları alanında pazar ve teknoloji lideri MITEL, Türkiye’deki iş ortağı CPG ile birlikte, Türkiye pazarında da atağa kalkarak IP alanındaki son yenilikleri aktardı. Internet’in ulaştığı tüm noktalara maksimum hızla ulaşma olanağı sunan IP sistemi, her ölçekteki kurumsal kullanıcılara sesleniyor.
Telefon maliyetlerini düşürmeyi kim istemez?
Kurumsal kullanıcılar için “IP telefon” , maliyetlerin düşmesinden, verimlilik artışına, senkronize çalışabilmekten büyüyebilmeye kadar uzanan pek çok avantaj sunuyor. IP telefonlar, Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP), Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) paketleri ve muhasebe programları, e-iş, web sunucuları, e-posta, faks gibi uygulamalar ile entegre çalışabilen bir sistem olma özelliği taşıyor. IP telefonlar ile hem telefon giderlerini azaltmak hem de yeni iş modellerini daha verimli ve karlı bir biçimde geliştirmek mümkün.
Bireysel kullanıcılar için “IP telefon” ise, daha ucuz hatta Internet üzerinden MSN gibi programlar, mikrofon ve hoparlör vasıtası ile tamamen ücretsiz konuşma yapmak anlamına geliyor. Daha hızlı haberleşme ve karar alma sonucu artan verimlilik ve müşterilerle daha güçlü ilişkiler kurmak LCS ile çok kolay!
Kurumsal ses iletişimi çözümleri alanında 30 yıldan fazla tecrübesi olan MITEL, haberleşme sistemleri alanına bir yenilik daha ekleyerek, Microsoft işbirliği ile kurumların dünyanın her yerine en hızlı şekilde ulaşmasını sağlayacak yeni bir ürün geliştirdi: Microsoft Office ve Microsoft Office Suite üzerinden sesli iletişim olanağı sağlayan MITEL LBG.
Kurumlara kullanıcı ve cihaz durum bilgisi vermesinin yanı sıra anında mesajlaşma olanağı ile ses ya da video yoluyla takım üyelerine, müşteri ve iş ortaklarına ulaşmayı sağlayan LCS ve LBG çözümü, haberleşme verimliliğini de artırarak kurumların küresel boyuta taşınmasında önemli rol oynuyor.
MITEL Netwoks hakkında:
Internet üzerinden ses, veri ve görüntülü iletişim uygulamaları alanında pazar ve teknoloji lideri olan MITEL, 30 yıldır her boyuttaki kurumlara özel iletişim çözümleri sunmaktadır. MITEL, tamamen IP (Internet Telephony) çözümlerine odaklanarak kullanıcılarına mekan bağımsız (mobil, ev, ofis), ucuz, hızlı ve kesintisiz iletişim olanakları sağlayarak onların her an müşteri, tedarikçi veya takım arkadaşları ile her an ve her yerden kesintisiz iletişim kurmalarını sağlar. Alanında bir çok ödüle sahip olan MITEL’in merkezi Kanada’dadır.
CPG hakkında:
Kurumsal iletişim çözümleri alanında lider firmalardan olan CPG (Communication Performer Group), kullanıcıların ses, veri ve görüntü iletişimi sistemlerinin kalitesini artırmayı ve devamlılığını sağlamayı misyon edinmiştir. CPG, ses ve veri ürünlerini yurt geneline iş ortakları aracılığıyla ulaştırırken, bünyesindeki uzman proje yönetim ekibiyle de şirketlere katma değerli bütünleşik ses ve veri çözümleri sunmaktadır. Hizmet bütünlüğü felsefesi çerçevesinde ürün ve çözüm yelpazesini alanında dünya lideri markalarla genişleten CPG, ses ve veri çözümleri konusunda sadece Türkiye sınırlarında değil, yabancı ülkelerde de anahtar teslim hizmet sunabilen bir şirket olma yolunda yapılanmıştır.


Kaynak: Haber7