Arama

Müzik Etkinlikleri - Tek Mesaj #13

nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
7 Kasım 2007       Mesaj #13
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Şehre Renk Geliyor

efesintro
Efes Pilsen Blues Festival Türkiye'nin en uzun soluklu festivallerinden biri. İlk Blues Festivali düzenlendiğinde doğanlar şimdi üniversiteye gidiyor ama festival genç ruhundan, ağırladığı seçkin konuklarından, yaratıcı afişlerinden hiç bir şey kaybetmiyor; her sene Kasım-Aralık ayları arasında Türkiye'nin değişik şehirlerini renklendirmeye devam ediyor.
efes1
Bu yıl 02 Kasım-11 Aralık tarihleri arasında 18.si düzenlenecek olan Türkiye'nin tek blues festivalinin programında yine birbirinden seçkin konuklar var: Bernard Allison, Adolphus Bell (one man band), John Primer gibi blues deyince akla ilk gelen isimler festival boyunca 23 konserle hayranlarıyla buluşacak. Samsun'dan yola çıkacak bluescular, Trabzon, Erzurum, Kıbrıs, Antalya, Denizli, Konya, Kayseri, Mersin, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Ankara, Eskişehir, Bursa, İzmir, Çanakkale, Kocaeli, İstanbul ve Tekirdağ illerinde ağırlanacaklar. Bu yıl festival ilk kez Türkiye sınırlarını da aşacak ve Efes Pilsen Blues Festival, Rusya, Sırbistan, Moskova ve St. Petersburg'taki konserlerde Larry Garner, Larry Mccray, Sharrie Williams, Sox Gordon gibi isimler sahne alacak.
efes2
Her yıl konsere gelen müzikseverlere; mızıka, radyo, ışıklı gitarcıklar gibi küçük ve sevimli hediyelerin verildiği festivalde bu yıl hediye olarak neyin seçildiği de büyük merak konusu. Blues'a doymanın ve eğlenmenin yanısıra bu sevimli hediyelere sahip olmanın da festivale gitmek için büyük bir sebep oluşturduğu kesin. Biz yılın bu en renkli zamanını kaçırmayın ve fiyatları 15-33 ytl arasında değişen biletlerden hemen edinip müziğe doyun deriz.