Arama


ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
8 Kasım 2007       Mesaj #30
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
DreamLiKe adlı kullanıcıdan alıntı

Selamün AleyKüm . Benım msn adresim başka bi uzantıya sahip uzunn bi zaman oldu onu acalı hesap bilgisi falann bilmiyorum sadece şifresi war peki bu nasıl kapanacaK aynı durum başka uzatılı adres içind egecerlimi bana bu konuda yardım edersenizz sewinirim tşkler.

O adresinizle http://account.live.com adresinde oturum açın (bu adres farklı bir adres değil, herkes bu adresten giriyor) ve ilk mesajda anlatıldığı gibi hesabınızı kapatın. Bu kapattığınız hesap o adresle kullandığınız Windows Live Hesabıdır, ama sizin o e-posta adresini almış olduğunuz alan adından o e-posta adresini tamamen kapatmayı istiyor olabilirsiniz, ama bunu o alan adının sitesine gidip oradan yapacaksınız. Örnek: ornek@mynet.com diye bir adresiniz varsa MYNET'e Hoşgeldiniz adresinden oturum açıp, oradan o hesabı kapatmalısınız. Ama bu ikinci aşamayı yapmasanız bile, birinci aşamayı yaptığınızda Windows Live Hesabınız kapatılmış olur.

Alıntı
nazi_35 adlı kullanıcıdan alıntı

ben bu yöntemi uyguladım ama
daha halen kapanmadı girebiliyorum?
nerde yanlış yaptım acaba?? teşekkürler şimdidenMsn Happy

Yaptığınız yanlış tekrar oturum açmaya çalışmanızdı. Şimdi hesabınızı tekrar kapatın ve bir daha o adresinizle oturum açmayın. En azından 4 ay sonra deneyin, bakın bakalım hesap kapanmış mı kapanmamış mı? Çünkü
Alıntı

Hesabınızı Kapatın

Windows Live Hotmail hesabınızı devre dışı bırakmak için Hesabı kapat'ı tıklatın. Tüm depolanmış iletiler kalıcı olarak silinir ve gelen e-postalar geri çevrilir.

E-posta adresiniz hesabınızı kapattıktan sonra 120 gün süreyle korunur. Bu süre sonunda, başka kişiler için kullanılır olabilir.

Hesabınızı kapattıktan sonra yeniden etkinleştirmek için, 120 gün içinde oturum açın.

yazıyor. Yani muhtemelen sizin Microsoft uzantılı bir adresiniz var ve Windows Live Hotmail hesabınız bulunduğundan hesabınızı kapattığınız halde size 120 gün süreyle geri dönme şansı sunuyor. Dediğim gibi siz 120 gün bekleyin.