Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2006       Mesaj #485
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tesubeyi adlı kullanıcıdan alıntı

mrb. mozilla kullanıyorum ama www.msxlabs.org a girince bilgisayarım kasıyor. adresten çıkınca tekrar düzeliyor. deepfreeze kullanıyorum yani virüs programım yok. Neden böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilirim acaba? yardımcı olursanız sevinirim.

Sorununuz her ne kadar Admine aitse de :...şunu belirteyim bende Firefox kullanırım bu şekil bir sorunum yoktur sadece Telekomla ilgili bazen kasılma meydana gelir...geçici olur düzelir kısa sürede.... sitemizden hep "çıkış" butonu kullanarak çıkımanız tavsiye ederim...öte yandan Easy Clean kullanmanızı tavsiye ederim sizin erişemiyeceğiniz kadar dosyayı (çerezleri) silme imkanınız olur...bu da sisteminizi rahatlatır soluk almasına neden olur... ..formumuzda mevcuttur bu program ücretsiz tam sürüm türkçe dil seçeneği mevcuttur... muhtemelen sizdeki sorun bunlardan kaynaklıdır tabii başka bir program kullanmıyorsanız makinayı ve sistemi kasacak belirtiğinizin dışında...sözü geçen sizdeki programın buna neden olacağını tahmin etmiyorum şayet bir şüpheniz varsa programı geçici olarak kaldırın ve deneyin durumu....kolay gelsin