Arama

Sahipsiz Mektup'lar - Tek Mesaj #473

nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
10 Kasım 2007       Mesaj #473
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Belki aci cekecegim,beynime saplanmis bir sanci gibi kivrandiracak sensizlik beni ama unutacagim.Belki bir an elim telefona gidecek,hatta numarani cevirecegim ve hatta telefonunu caldiracagim.odanda cinlayan benim telefonumun sesi,bir an odanda dolasmiscasina bana haz verecek,fakat sen daha acmadan kendime hakim olacagim,sesini duymamaya alistiracagim kulaklarimi. Belki dokundugun esyalara dokunacagim kimi zaman . Yattigin yastikta sacinin bir telini arayacak ellerim ve gozlerim. Burnum kokunu duymak icin kapanacak yastigina yuzukoyun. Bir sure sonra basimi kaldiracagim yastigindan. Basimi dik tutmasini ogrenecegim. Kimbilir belki duydugum bir sarkida seni yasayacagim. Gittigim bir yerde seni anacak sesim ama susacagim sesime hakimiyetle. Bir gulus, bir seslenis ,bir yuruyus sen sandiracak bana ve bakacagim o yana. Sensizligi gorunce aglayacak belki yanilan gozlerim;fakat sana dokunamamayi ogrenen ellerimle silecegim yaslarimi damlamadan. Belki nefes almak seni hatirlatacak bana.
Gerekirse bu nefeside kesecegim. Seni unutacagim,evet cok aci cekecegim, beynime saplanmis bir sanci gibi kivrandiracak yoklugun. Unutmak beim kutup yildizim olacak . Bu kaybolmusluk son bulucak . Kimbilir sana hitap eden kac mektup daha yazacagim yarim kalan anlatilamayan Kalemim belki uzun sure kivranacak satirlarda ozlem sozcukleri ile. Kivransin kivranabildigi kadar ,daha olmazsa elime gecen tum kalemleri kiracagim 'SEVILDIGINI UNUT CUNKU SEVDIGIMI UNUTTUM' diyecek sana bir zamanlar 'SENI SEVIYORUM' diyen dudaklarim Belki 'UNUTTUM' derken isiracagim dudaklarimi. Kalemleri kirmaktan kanayacak ellerim. Kolay olmayacak seni unutmak Aci cekecegim saniye saniye ,nefes nefes. Kah aglayacak geceler boyu uykusuz gozlerim ,kahdunya dar gelecek ,bir boslugun icinde yuvarlanacagim, korkacagim .
Anilarim kabus olacak gozumde ,beynimde canlanan. Sensizlikle dost olacagim tum iyimserligimle . Seninle olan dunyamin kiyameti koptu artik .o dunyanin, o sevginin tanrisi bendim ve simdi sorguluyorum bu gunah sevgiyi .Unutmak azraili olacak o sevginin . Zamani geldi emrimi verdim azrailime,canini alacak sevgimin .FAKAT ASLA AMA ASLA PISMANLIGINI DUYMAYACAGIM BU YASANMISLIGIN..