Arama

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
11 Kasım 2007       Mesaj #2778
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
BesTaMi adlı kullanıcıdan alıntı

ben live 8.1 kullaniyorum.Fakat bazen yani her zaman olmasada msn i actigimda msn donuyor ve asagidaki resimdeki uyariyi veriyor bu hatanin nedenini anlamadim.

22a1e0d4a1

Bir diger sorunda msn 7,5 kullanirken multi ile 40tane bile msn acabiliyordum fakat live messenger da 3tane bile acmak mumkun deil gibi.cunku cok fazla yavasliyor pc.
Msn i acmadigim zaman pc guzel bi sekilde calisiyor.nette takiliyorum program calisiyorum video izliyorum amma velakün live meseenger a cift tikladigim andan itibaren pc de oturmak tam bir işkenceye donusuyor.Gereginden fazla yavaşlatıyor pc yi.Bu arada 512ddr ve p4 2.4 islemciye sahibim.

Windows Live Messenger 8.5 sürümüne güncelleyin. 8.1 sürümü bazı sistemlerde aşırı yavaşlamaya neden olmaktadır. Aldığınız hata mesajı herhangi bir yamanın yanlış uygulanmasından da kaynaklanıyor olabilir. Eğer 8.5 sürümüne güncellemeyecekseniz, Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar işlemini gerçekleştirin.

Alıntı
zender adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar msn devamlı kapanıp 20 saniye sonra tekrar başlayacak diyor yani bağlantı kopuyor ve internet te gidiyor tekrar geliyor yardım edermisiniz

Çoklu oturum açma yamasını diğer özelliklerini de aktif ederek uygulamış olabilirsiniz. Program Ekle ve Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar. Bu işlemi yaptıktan sonra çoklu oturum açma yamasını sadece çoklu oturum açma özelliği işaretliyken uygulayın.

Alıntı
bsr_cglms adlı kullanıcıdan alıntı

benimde ufak bir sorum olacaktı! benim msn imde, winamp çalışırken çalan şarkılar mediaplayerdaki gibi görünüyor tabi bu güsel ayrıcalığı kıskanan arkadaş ve akrabalar nasıl yaptığımı sordular bende ileti olarak msn in üst kısmına geldi dedim öyle de oldu!!! benim merak ettiğin bunu yapmanın başka yolu yok mu sürümle alakalı değil onu biliyorum... neyse biri biliyorsa ve cevaplarsa sevinirim...

Bu konuyu inceleyiniz:
(MSN) Messenger Winamp Eklentisi
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.