Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
11 Kasım 2007       Mesaj #2784
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
messenger adlı kullanıcıdan alıntı

pc e format attıkdan hemen sonra yükleyince bile aynı problem oluyo ama =( sadece msn silip yüklemem yeterli olucanı sanmıorm Msn Confused başka bişi war sanırım

Sanırım Internet Security kullanıyorsun. Eğer durum böyleyse Messenger ı Anti-virüs e tanıtman gerekiyor. Windows Messenger dan iletinin gönderildiğini belirtiyorsunuz. O zaman tamamen messenger ı engelleyen bi olaydan bahsedilebilinir.

Alıntı
kenevir34 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar, bilgisayardan anlayan birileri başkalarının msn de yazıştıklarını kendi ekranında görebiliyomuş.MESELA,ben bir arkadaşımlar msn de yazışıyom,başka biri ugraşmış etmiş benim arkadaşımla yazıştıklarımı kendi bilgisayarında görebiliyo okuyabiliyor..bunu nasıl başarmış bende anlamadım ama gerçekten bunu gördüm.ama nasıl oldugunu anlatmadı.belki sizde görmüşünüzdür belki.neyse ben asıl konuya geleyim.ÖNCELİKLE BEN BUNU NASIL ENGELLEYEBİLİRİM:BU ŞEKİLDE BENİM YAZIŞTIKLARIMIDA GÖREBİLR BU İNSAN.ve bunun nasıl yapıldıgını bilen biri varsa bana anlatabilirmi?msn nimi isterseniz verebilirim.

Mesajlaşma olayını internet kafeden yapıyorsan böyle bi olay var. Aynı ağ, aynı çalışma grubu üzerinde olan bilgisayarlardan iletimlerini almak mümkün ne yazık ki. Bunu da engellemenin bi yolu yok. Ancak evden kullanım yapıyorsan böyle bişeyin mümkün olacağını sanmıyorum. Sadece bilgisayarına dışarıdan müdahale yapılarak alınmış olabilir.
Son düzenleyen torchbearer; 11 Kasım 2007 23:43 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi