'Tadını çıkarın'
Kalli, 'Sıkıntıları konuşmayalım. Kazandığımız, güzel bir maç oynadık. O zevki çıkarmaya çalışın. Çünkü ben öyle yapacağım' diye konuştu.
12.11.2007 ‘Bunlara gerek yok’
Galatasaray Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp, 90 dakika sonrasında düzenlediği basın toplantısında, medya mensuplarının son günlerde yaşanan sıkıntılarla ilgili sorularını yanıtsız bırakmayı tercih etti. Kalli, “Kazandığımız, güzel bir maç oynadık. O zevki çıkarmaya çalışın, tadını çıkarın. Çünkü ben öyle yapıyorum ve bu heyecanı yaşıyorum. Futbolun dışında o kadar çok şey konuşuldu ki, artık bunlara gerek olmadığını düşünüyorum. Oyuncularımı kutluyorum” açıklamasını yaptı.
‘Nonda şu an en önde’
Hakan Şükür’ün takım içinde huzursuzluk çıkardığı yönündeki haberleri takip etmediğini dile getiren Alman hoca, sözlerini şöyle tamamladı: “Oyuncularım arasında böyle bir şey fark etmedim. O da kadrodaydı zaten. Hepsi kenetlendi ve moralleri iyiydi. Oyunun başlangıcında beklemediğimiz bir gol yemek, moral bozukluğuna yol açtı. Ama oyuncularım hemen toparlanmasını bildi. Daha da farklı kazanabilirdik. Nonda, şu an takımda golcülük konusunda en önde olanı. Serkan Çalık da harikaydı.”