Alıntı
serkankaplan adlı kullanıcıdan alıntı ya arkadaslar acil yardim !!! pls beyler benim mail inbox um live mail olmus ben nasil geri eskisine cevirecegim sag tus faaliyet vermiyor bunda geri nasil degistirecegim ??
Windows Live Hotmail 'in iki sürümü var. Biri Tam sürüm, diğeri Klasik sürüm. Tam sürüm daha kullanışlıdır ama hızlı internet bağlantılar için tavsiye edilmektedir. Tam sürümde sağ tıklamanın avantajlarını kullanabilirsiniz. Mesela e-posta iletilerinin üzerinde sağ tıklayarak o iletilerle ilgili hemen değişik görevler yapabilirsiniz.
Sizin bahsettiğiniz MSN Hotmail'de böyle bir özellik yoktu ve sağ tıkladığınızda normal Internet Explorer'ın sağ tıklama menüsünü açardı. Windows Live Hotmail'de de bu tür kullanıma izin veren Klasik sürüm var. Onu deneyebilirsiniz ama sağ tıklama gerçek anlamda Tam sürüm kullanıldığında işe yarar. Sizin neden eski sürüm gibi kullanmak istediğinizi anlayamadım.
Nasıl Klasik sürüme geçeceksiniz? Windows Live HOtmail'i açtığınızda sayfanın herhangi bir yerinde
Klasiğe geçin şeklinde bir bağlantı görürseniz, ona tıklayın. Eğer böyle bir bağlantı göremezseniz, sayfanın sağ üst tarafında bulunan Seçenekler 'e tıklayın, en aşağıda bulunan Diğer seçenekler 'e tıklayın ve açılan sayfanın en başında yer alan seçenekten Klasik sürüme geçin. Bu kadar.