Arama

ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
11 Mart 2006       Mesaj #495
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
necati1 adlı kullanıcıdan alıntı

mernabalar office 2002 hasar gördü şimdi 2003 yüklemyi düşünüyorum fakat
öncelikle tr olmasını istiyorum office nin-2003-pro-iso gibi geğişik versiyonlarını görüyorum bunların hangisini kullanmamı önerirsiniz 512 ile bağlanıyorum indirmem nekdar zaman alır 8-10 ayrı link veriliyor bunlar ın herbiri için acaba beceremem mi diye düşünüyorum bu linklerin hep sinin tek bir tıklama ile indirilme imkanı varmıdır lülfen tembellik olarak algılamayın sadece yapamam diye endişeleniyorum gerçi sizlerin yardımları ile bugüne kadar halledemediğim bir sorunum olmadı tüm yardımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum herkese kolay gelsin.

Eğer office2003 kurmak istiyorsanız bilgisayarınıza dediğiniz gibi bir çok forumda değişik partlar halinde upload edilmiş linkler mewcut.Fakat hepsini birden aynı anda download etmenize olanak yok yada çok zor olur.Eğer bunlarla uğraşmak istemiyorsanız sizin için en kolayı çevrenizdeki bilgisayarcılarda hemen hemen hepsinde office cd leri mevcuttur.Uygun bir fiyata alacağınızı düşünüyorum en azından daha sorunsuz bir şekilde kurulumu gerçekleştirebilirsiniz..